Volta a Peu València Caixa Popular I Urban Running
Secciones

Urban Running es suma a la Volta a Peu València Caixa Popular

Salida de la Volta a Peu.

La Volta a Peu València Caixa Popular, organitzada per la SD Correcaminos, comença a prendre forma de cara a una edició que se celebrarà el pròxim 21 de maig de 2017. Urban Running, tenda especialitzada en calçat esportiu per a running i trail, se sumisca a la llista d'empreses col·laboradores amb el projecte per a contribuir al fet que el projecte de la Volta a Peu València Caixa Popular seguisca creixent de cara a una nova edició.

 
D'ací a la prova, Urban Running tindrà una presència evident en els canals oficials de la prova amb una sèrie de promocions dels seus productes en xarxes socials i accions pensades per al públic potencial d'aquesta carrera que en 2016 va mobilitzar a prop de 15.000 participants.
La Volta a Peu València Caixa Popular afronta enguany la seua edició 35ena, en un any on els seus 8 quilòmetres al voltant de la València més emblemàtica tornaran a concentrar a milers de participants arribats de València ciutat, les seues pedanies i municipis les comarques més properes.
Com és habitual, tots els participants, una vegada hagen completat el recorregut, canviaran el seu dorsal per una samarreta commemorativa de l'esdeveniment que els acreditarà com finishers de la Volta a Peu València Caixa Popular 2017.
Aquest acord de la prova amb l'empresa Urban Running continua la línia de renovació que va començar en 2016 amb la nova involucració de Caixa Popular com a patrocinador principal de l'esdeveniment esportiu.

Un contenido de:
ElDesmarque

Martes, 14 de marzo de 2017. 11:35
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *