Es Noticia
La Copa Diputació d’Escala i Corda ha viscut una estrena fulgurant

La Copa Diputació d’Escala i Corda ha viscut una estrena fulgurant

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Carlos, jugador d'escala i corda
Carlos, jugador d'escala i corda

El trinquet de Pedreguer va tancar el dissabte per la vesprada un cap de setmana d’intensa activitat en l’estrena de la onzena Copa Diputació d’Escala i Corda – President Diputació de València, amb el primer duel del grup B que va enfrontar al conjunt de Giner i Javi (Ajuntament de Murla) front a la formació de Francés i Raúl (Ajuntament de Godelleta).

Va ser una magnifica partida que es va decidir per xicotets detalls en un final vibrant i emocionant. La victòria va caure del costat dels de Murla pel resultat de 60 per 50, sumant aquestos dos punts al seu caseller, mentre que els de Godelleta van sumar un punt al arribar a 50.

Pel que fa al grup A, divendres i dissabte a Sueca i Borriana respectivament es va produir el debut de les quatre parelles que el conformen. Van ser dos confrontacions sense major història, les quals van tindre un dominador clar.

A Borriana, la parella integrada per De la Vega i Jesús (Ajuntament d’Almussafes) va superar amb contundència a la formació de Pablo de Sella i Hèctor (Ajuntament de Sella) pel resultat de 60 per 20. Els de Sella ho van intentar, incús van tindre opcions de sumar més jocs, però l’estat de gràcia del seus contrincants els va impedir plantar major cara pel que fa al resultat final.

Per la seua part, el divendres a Sueca va tindre lloc la partida inaugural del torneig. Puchol II i Carlos que també feria (Ajuntament de Vinalesa) van superar amb contundència a la parella de Genovés i Nacho (Ajuntament del Genovés) pel resultat de 60 per 15. Els rojos es van mostrar intractables, amb un Puchol II brillant que va comptar amb la inestimable ajuda del seu company.

Els de Vinalesa van deixar clar que pretenen revalidar el títol de campions, que la passada edició va conquerir Puchol II amb Monrabal II. En aquesta ocasió, el rest estarà acompanyat pel punter de Genovés que s’ha reconvertit a mitger en aquest campionat per afrontar un dels seus majors reptes com a jugador professional.

La competició en la XI Copa d’Escala i Corda continuarà demà dimarts al trinquet de Massamagrell a partir de les 18:30 hores, amb el duel que enfrontarà a la parella de Soro III i Salva que eixirà de la corda (Ajuntament de València) front a la formació de Pere Roc II i Tomàs II que també eixirà de la corda (Ajuntament de Dènia).

Xeraco nova parada de la Copa Diputació de València de Raspall

La fase regular de la IV Copa de Raspall Professional - President Diputació de València, continuarà aquesta vesprada al trinquet de Xeraco a partir de les 18:30 hores amb un duel decisiu del grup A que enfrontarà a la parella de Sergio i Miravalles (Ajuntament del Genovés) contra el trio de Vercher, Roberto i Gabi (Ajuntament de Senyera). El rest i el punter del trio jugaran en substitució del vigent campió de l’Individual i la Lliga, Ian que no podrà ser de la partida per lesió.

Sergio, jugador de raspall.
Sergio, jugador de raspall.

El trio necessita la victòria i a més de forma amplia per seguir amb opcions de classificació, mentre que la parella buscarà la victòria amb ple de punts i amb el màxim avantatge possible per pressionar a la formació de Guadi i Canari i que aquestos tinguen d’aconseguir també la victòria amb ple de punts per forçar el triple empat en la primera posició del grup A.

Amb aquesta igualtat, els dos classificats de la fase regular d’aquest grup A es decidiran en l’última partida del mateix que tindrà lloc el pròxim dimecres al trinquet de Castelló de Rugat i enfrontarà a la mencionada parella de Guadi i Canari (Ajuntament de la Llosa de Ranes) front als líders, la formació de Mario i Brisca (Ajuntament d’Oliva).

Pel que fa al grup B, d’aquesta quarta edició de la Copa de Raspall, aquest passat cap de setmana es van disputar les partides corresponents a la seua segona jornada de competició.

El dissabte al trinquet de Bellreguard es va conèixer el primer equip finalista de la competició, la parella de Moltó i Néstor. La formació representativa de l’Ajuntament de Barxeta va superar pel resultat de 25 per 15 a l’equip de Montaner i Sanchis (Ajuntament de Montesa). Va ser una partida de gran nivell i sobretot de molta intensitat.

Amb anterioritat, el divendres al trinquet de Genovés es va disputar una altra partida del grup. En aquesta l’altra formació de Barxeta, la de Pablo i Tonet IV va superar amb contundència a la parella de Villanueva de Castellón de Marrahí i Josep. Va ser un duel dauer fins al 15 per 10, moment en el qual es va sumar l’únic joc de la partida al rest, fet que va propiciar el 20 per 10, i la posterior sentència per part de Pablo i Tonet IV des del dau. El jugador més encertat de la vesprada va ser el local, Tonet IV.

En aquest grup la igualtat també es màxima, i el segon bitllet per a la ronda de semifinals se’l jugaran els equips comandats per Pablo, Montaner i Marrahí, que sumen 3, 2 i 1 punt respectivament, a falta de la disputa d’una partida per cada equip.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando