Es Noticia
S'inicia l’individual de Raspall Bankia d’elit femení

S'inicia l’individual de Raspall Bankia d’elit femení

DMQ
Erika, Campionat Autonòmic Individual de Raspall BANKIA d’Elit Femení.
Erika, Campionat Autonòmic Individual de Raspall BANKIA d’Elit Femení.

El trinquet de Genovés acollirà aquest dijous 21 de juny la disputa de la primera fase del VII Campionat Autonòmic Individual de Raspall BANKIA d’Elit Femení – Trofeu President de la Generalitat Valenciana. La jornada arrancarà a les 17:00 hores, disputant-se les quatre primeres partides de la competició i suposant el debut de huit jugadores.

Concretament, els enfrontaments seran els següents:

- 21/06 – 17:00 hores – Nerea CPV Bicorp contra Lucia CPV Beniparrell

- 21/06 – 17:45 hores – Natalia CPV Bicorp contra Cristina CPV Beniarbeig-Verger

- 21/06 – 18:30 hores – Andrea CPV Montserrat contra Erika CPV Alqueria d’Asnar

- 21/06 – 19:15 hores – Fanni CPV Beniarbeig-Verger contra Maria CPV Beniparrell

Les quatre guanyadores d’aquesta ronda aconseguiran el bitllet per la segona fase on les esperen quatre noves jugadores com són Myriam del CPV Alqueria d’Asnar, Anabel del CPV Borbotó, Noelia del CPV Beniparrell i Aida del CPV Borbotó. Aquesta ronda es jugarà el pròxim dimarts 26 de Juny, també al trinquet de Genovés.

Les últimes quatre participants, les quatre cap de sèrie entraran en competició en la ronda de quarts de final que es disputarà al trinquet d’Alcàsser, el dimecres 4 de Juliol. Aquestes son la vigent campiona, Victòria del CPV Bicorp, la subcampiona, Ana Puertes del CPV Beniparrell, Amparo del CPV Borbotó i Mar del CPV Bicorp.

La fase final de la competició es jugarà integrament al trinquet d’Alcasser. Concretament, les semifinals es jugaran el dimecres 11 de Juliol, mentre que les grans finals tindran lloc el diumenge 22 de Juliol.

Un campionat que comptarà en aquesta edició amb la novetat del patrocini de l’entitat bancària, BANKIA, i que tindrà com a protagonistes a les 16 millors jugadores de pilota valenciana del moment.

Cartell Campionat Autonòmic Individual de Raspall BANKIA d’Elit Femení
Cartell Campionat Autonòmic Individual de Raspall BANKIA d’Elit Femení

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando