Es Noticia
Tornada de semifinals en el Diputació de Frontó

Tornada de semifinals en el Diputació de Frontó

DMQ
Campionat Autonòmic de Frontó Parelles – Trofeu Diputació de València
Campionat Autonòmic de Frontó Parelles – Trofeu Diputació de València

Este cap de setmana pròxim es disputaran les partides corresponents a la tornada de semifinals dins del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles – Trofeu Diputació de València. Massalfassar (Moro i Alejandro) per una banda, i Quart de Poblet (Adrián i Arcusa) han obtés avantatge en les partides d’anada.

A més, els de l’Horta Nord, disputaven la seua partida com a visitants, al frontó Barón de Cheste, davant la formació local, que formen Adrián de Museros i Carlos. El resultat de 30 a 41 decanta prou l’eliminatòria per als de Massalfassar que hauran de ratificar aquest resultat el pròxim diumenge a les 11. Pel que fa als de Quart, no el tenen tan fácil, tot i que obtingueren una victòria a casa per 41 a 34, ara els toca anar a defensar aquesta renta, ni més ni menys que al frontó de La Pobla de Vallbona, on l’equip que formen Pasqual i Zarzo multipliquen les seus prestacions.

Esta eliminatòria es resoldrà el pròxim dissabte a les 18.00 hores. En les categories de segona i tercera es torn de començar aquesta ronda de semifinals, després de que hagen quedat definides així: 2ª Cat: Faura contra Almussafes B i Petrer contra Universitat d’Alacant A. Pel que respecta a la 3ª categoria, Tamborí A jugarà contra Castelló mentre que l’altra semifinal la protagonitzaran Tírig i Vistabella. Parlant ja de la primera categoria d’entre setmana, Meliana A posava peu i mig en la final, mentre que Beniparrell ha aconseguit l’accés a la final a costa d’Alfara. En 2ª, Vinalesa quasi té fet disputar la final, mentre Massalfassar C també es perfila com a finalista de la categoria. La Pobla de Vallbona ja és finalista de tercera entre setmana i el seu rival eixirà de la partida entre Alfara del Patriarca i Tamborí B.

Albara serà seu de les finals

El frontó de la Cooperativa d’Albal serà l’escenari triat per a la celebració de totes les finals després de l’acord a que han arribat la Federació de Pilota i el consistori local.

Vinalesa rebrà les finals escolars d'El Corte Inglés el diumenge

El carrer de pilota de Vinalesa acollirà, una edició més, les finals del 43é Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés, corresponents a les categories de promoció.

Després de la presentació oficial de les finals del passat dimecres, aquest será el segon acte de la fase final del torneig. La vesprada del diumenge es viuran en el carrer de pilota de Vinalesa les partides més esperades per totes les escoles participants.

Obrirà el foc, a les 17 hores, la final entre els jugadors cadets d’El Puig i la Pobla de Vallbona; seguida per la final dels més menuts, els benjamins, on serán protagonistes de nou els xiquets d’El Puig, que tindran com a rivals als jugadors del Guerrer de Moixent. A continuació, al voltant de les 18:30 hores, es farà el lliurament de trofeus de les dues finals ja disputades, i es realitzarà la ja clásica foto oficial amb tots els equips finalistes.

Els jugadors infantils de les escoles de Massamagrell i Montserrat reprendran les partidas, amb la seua final un poc abans de les 19 hores. Mentre que tancarà aquesta primera jornada de finals del campionat la corresponent a la categoría aleví, on es jugaran la copa de campions les formacions de Massamagrell i Algimia d’Alfara.

Programa de les finals:

Final cadets - 17:00 h.:

PPAF El Puig / CPV Pobla Vallbona A

Final benjamins - 17:45 h.:

PPAF El Puig / CPV Guerrer de Moixent

18:30 hores - Lliurament de trofeus

Final infantil - 18:45 h.:

CPV Massamagrell / Lanzadera Montserrat A

Final alevins - 19:30 h.:

CPV Massamagrell B / CPV Algimia d’Alfara

20:00 hores - Lliurament de trofeus

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando