Es Noticia
El millor raspall femení es juga a Alcàsser

El millor raspall femení es juga a Alcàsser

DMQ
Les 4 jugadores que jugaran les semifinals del Individual Bankia de Raspall Femení
Les 4 jugadores que jugaran les semifinals del Individual Bankia de Raspall Femení

Les semifinals d’Individual Bankia es disputen demà en el trinquet de l´Horta Sud, amb dos partides d’autèntic luxe de raspall femení.

Demà dimecres 11 de juliol, a partir de les 19 hores, tots els amants de de l’esport de base i del raspall femení tenen una cita ineludible en el trinquet d’Alcàsser. Es jugaran les semifinals del Campionat Autonòmic Individual de Raspall Bankia d’Elit Femení 2018 - Trofeu President de la Generalitat Valenciana amb la presència de quatre de les millors jugadores de la modalitat: Aida de Moixent, Mar de Bicorb, Victoria de València i Ana de Beniparrell, que cercaran la gran final femenina de mà a mà. En la primera semifinal s’enfrontaran Ana de Beniparrell contra Aida de Moixent, dos jugadores de gran nivell on s’enfrontaran la subcampiona de 2017, Ana de Beniparrell i la gran revelació de 2018, que amb 15 anys s’ha colat entre les millors jugadores actuals, Aida de Moixent. Favorita a priori sembla Ana però no podrà confiar-se davant el bon fer d’Aida, que aquesta temporada ha millorat el seu físic i posseeix una gran tècnica. En quarts de final, va eliminar a Emparo de Montcada, per 25 a 15. Ana té molta experiència i partides importants encara que debutara en aquesta competició en la semifinal, ja que en quarts de final no va poder jugar per la lesió d´Anabel de Tavernes Blanques.

En la segona semifinal s’enfrontaran les dominadores del raspall, que van quedar aparellades en el sorteig, Mar de Bicorb tractara de derrotar a Victòria de València, l’actual campiona. Les dos arriben en gran moment de forma a la semifinal, després de conquistar juntes la Lliga Bankia de raspall, fa dos setmanes. En quarts de final, les dos van eliminar a les seus rivals, per idèntic marcador 25 a 5, mostrant un nivell molt alt. Erika d´Alquería d´Asnar i Nerea de Moixent van lluitar fins a l’últim quinze però no van poder amb les dominadores de la modalitat. Pel que poden vore altra partida espectacular.

Programació de les semifinals de l’Individual Bankia de raspall femení, trinquet d’Alcàsser, dimecres 11 de juliol:
- 19 hores. Aida CPV Borbotó - Ana CPV Beniparrell

- 20 hores. Mar CPV Bicorb - 25 - Victoria CPV Bicorb

Les finals es jugaran el diumenge 22 de juliol, en el trinquet d’Alcàsser a partir de les 11 hores.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando