Es Noticia
El trinquet de Piles seu del campionat de Raspall adaptat per parelles

El trinquet de Piles seu del campionat de Raspall adaptat per parelles

DMQ
Presentació campionat de parelles 2018
Presentació campionat de parelles 2018

El trinquet de Piles seu del campionat de Raspall adaptat per parelles. Els millors jugadors de raspall adaptat jugaran el dissabte 14 de juliol a partir de les 10 hores, en el trinquet de Piles per a disputar la setena edició de la copa de campions per parelles. Participaran tres parelles, que disputaran tres partides al llarg de la matinal.

Les tres parelles que formen el campionat són: Julio d’Oliva i Toni de València. Carlos d’Alaquàs i Pasqual de Xirivella. Paco de València i Salva d´Alquería de la Comtessa. Les parelles són diferents a les de l’última edició. Hui dimecres 11 de juliol en la sala de juntes de la Federació d’Esports Adaptats s’han confeccionat els equips i s’ha realitzat el sorteig dels emparellaments d’aquesta edició.

Programació VII Autonòmic de raspall adaptat per parelles, dissabte 14 de juliol, trinquet de Piles:

- 10 hores. Julio Oliva - Toni València contra Paco València - Salva Alquería Comtessa

- 11 hores. Paco València - Salva Alquería Comtessa contra Carlos Alaquàs - Pasqual Xirivella

- 12 hores. Carlos Alaquàs - Pasqual Xirivella contra Julio Oliva - Toni València

Una vegada més els esportistes de FESA demostraran el seu esforç, superació i esportivitat en una jornada on l’esport i la igualtat aniran de la mà. L´any passat varen guanyar Julio i Salva, els dos jugadors de la safor.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando