Es Noticia
Concentració de tecnificación multidisciplinar de Pilota Valenciana

Concentració de tecnificación multidisciplinar de Pilota Valenciana

DMQ
Escola Tecnificació de la Fundació Trinidad Alfonso
Escola Tecnificació de la Fundació Trinidad Alfonso

Els alumnes del Tecnificació i del CESPIVA de la Federació de Pilota Valenciana realitzaran un entrenament multidisciplinar d'escala i corda, raspall i one-wall al poliesportiu municipal de Massalfassar. Serà una ocasió única per vore als xics i les xiques del programa reunits de forma extraordinària per preparar les últimes competicions de la temporada.

L'entrenament de les jugadores i jugadors contarà amb la visita del president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán i de la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, que prendran bona nota del progressos que han realitzat durant el curs.

La Fundació Trinidad Alfonso col.labora des de principis d'any amb aquest projecte, a través de beques esportives als jugadors i jugadores més destacats.

Escola Tecnificació de la Fundació Trinidad Alfonso
Escola Tecnificació de la Fundació Trinidad Alfonso

Gran final de Galotxa a Beniparrell

Ahir es van presentar en Hipercor Ademuz les Finals de Carrer del Campionat Autonòmic de Clubs de Galotxa "Trofeu El Corte Inglés" amb la presència de tots els equips finalistes i responsables de la Federació de Pilota Valenciana i d'El Corte Inglés.

Les Finals tindran lloc en el Carrer de Pilota de Beniparrell el cap de setmana i són les terceres a celebrar-se dins del Trofeu patrocinat des de fa quatre dècades per El Corte Inglés. La partida estelar, la gran final de 1ª categoria es jugarà dissabte 14 de juliol a partir de les sis de la vesprada i enfrontarà a dos pobles veïns Faura i Quart de les Valls. Els dos han tastat ja la gloria en anteriors edicions del Trofeu El Corte Inglés.

Ana de Beniparrell i Mar de Bicorb jugaran la gran final de l'Individual Bankia de raspall

Les dos guanyadores han jugat a un nivell espectacular aquesta vesprada en el trinquet d’Alcàsser, deixant amb poques opcions a Aida de Moixent i Victòria de València

Pilota en Beniparrell
Pilota en Beniparrell

Les semifinals d’Individual Bankia de raspall femení han congregat als seguidors i aficcionats del raspall femení en el trinquet de l´Horta Sud, amb dos partides on estaven quatre de les millors jugadores de la modalitat. En la primera semifinal, s’han enfrontat Ana de Beniparrell, la subcampiona de l’any passat contra la revelació d’aquesta temporada, Aida de Moixent, que amb 14 anys s’ha col·locat entre les millors del campionat més important de l’especialitat. Ana ha començat súper concentrada aquesta eliminatòria sabedora que Aida si aconseguia imposar el seu joc podria complicar-li la partida, i els primers quinzes han sigut molt disputats, però Ana ha imposat la seua vaterania i experiència en l’elit del raspall per a anar a poc a poc guanyant quinzes i jocs per a superar a Aida, en una partida molt disputada per les dos jugadores. En la segona semifinal, s’enfrontaven les dos dominadores de la modalitat, Victoria de València i Mar de Bicorb, en una semifinal de molt de morbo. Des del primer joc s’ha vist a Mar a un nivell increïble i ha superat amb el seu joc explosiu i directe a Victoria, la campiona de 2017, que no ha tingut el seu millor dia i s’ha vist superada per la seua companya i amiga, encara que ha deixat detalls de la seua qualitat davant Mar que novament ha demostrat la seua garra i caràcter guanyador per a jugar la gran final del mà a mà de 2018. Les quatre jugadores han estat molt bé, encara que aquesta vesprada Ana i Mar han aconseguit ser superiors a les seues rivals.

Resultats de les semifinals de l’Individual Bankia de raspall femení, trinquet d’Alcàsser, dimecres 11 de juliol:

- Aida CPV Borbotó – 5 - Ana CPV Beniparrell - 25

- Mar CPV Bicorb - 25 - Victoria CPV Bicorb - 10

Les finals es jugaran el diumenge 22 de juliol, en el trinquet d’Alcàsser a partir de les 11 hores.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando