Es Noticia
Pobla de Vallbona, Bicorp, Onda i Godelleta, campions en l'Autonòmic de One Wall Parelles

Pobla de Vallbona, Bicorp, Onda i Godelleta, campions en l'Autonòmic de One Wall Parelles

DMQ
Finalistes Autonòmic de One Wall Parelles
Finalistes Autonòmic de One Wall Parelles

En la vesprada-nit d’ahir divendres, aquests equips guanyaren les finals de la setena edició del Campionat Autonòmic de One Wall Parelles en el Pavelló de Tavernes Blanques.

En primer lloc es va disputar la final corresponent a la categoría femenina B, on la parella de Godelleta, formada per Sara i Carol, guanyava per un ajustat 21 a 17 a l’equip d’Irene i Adriana, el Borbotó IA. Posteriorment va tindre lloc la final masculina B, en la que la formació d’Onda, amb Diego i Oscar, aconseguia la copa de campions davant el Tavernes Blanques A, amb Gabriel i Ximo.

Ja en les les categories A, primer aplegava el torn a la final masculina, on s’enfrontaven el Racó de la Pobla de Vallbona, amb Pascual i Raul, i el Tavernes Blanques B, que comptava amb Albert, Mario i Benjamin. Els locals no pugueren fer valer el jugar en el seu recinte de joc habitual, i l’equip de la Pobla s’emportava de nou la copa de campió gracies al 41 a 13 final. Com a colofó a la jornada tingué lloc la final femenina A, en la que la parella de Bicorp, amb Mar i Victoria, aconseguia un nou trofeu per a les vitrines del seu club, al derrotar a la formació de Borbotó, que comptava amb Aida i Amparo.

El lliurament de trofeus va correr a càrrec del president de la Federació de Pilota Valenciana, Jose Daniel Sanjuan, així com dels vicepresidents federatius Conrado Ferrando i Pedro Lopez.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando