Es Noticia
Quart de les Valls i Beniparrell campions de galotxa

Quart de les Valls i Beniparrell campions de galotxa

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Partida en Beniparrell
Partida en Beniparrell

Quart de les Valls i Beniparrell reis del Trofeu El Corte Inglés 2018.  En el carrer de l´Horta Sud han aconseguit el títol de Galotxa primera categoria i juvenil demostrant la seua condició de favorits per a guanyar els campionats. El carrer de Beniparrell recentment pintat per a albergar la final més important de la modalitat ha gaudit de dos partides on aquests dos equips han aconseguit delectar a les seues aficions després de derrotar a Faura i Meliana, respectivament que també han completat una gran temporada i han aconseguit el subcampionat en aquestes dos categories.

Un any més la final ha congregat a desenes d’aficcionats en aquesta gran cita. L’equip de Quart de les Valls no ha notat l’absència del Moro de Massalfassar, que ha sigut substituït per José Salvador que ha complit en la final al costat dels seus companys.

Han lliurat els trofeus i medalles el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, l’alcalde de Beniparrell, Salvador Masaroca, l’alcalde de Faura, Toni Gaspar, el responsable de relacions externes d’El Corte Inglés, Borja Monzó, el regidor d’esports de Quart de les Valls, el regidor d’esports de Beniparrell, José Manuel Puchalt la regidora de la pilota de Faura, Sara Pedrós i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando.

Resultats de les finals El Corte Inglés de galotxa, dissabte 14 de juliol - Categoria Juvenil:

Ajuntament Beniparrell (Jorge, Hilari, Adrián, Luis, Carlos i Álex) - 50 Caixa Popular Meliana (Guillem, Miquel i Pere) - 30

- Primera categoria:

Kiwa Quart A (José Salvador, Álex, El Xato, Berbis i Castillejo) - 70 - CPV Faura (Martí, Llopis, Sergio i Miguel Ángel) – 20

Demà diumenge continuaran les finals en El Corte Inglés en el carrer de Beniparrell, a partir de les 9:30 hores, amb la final femenina i a continuació la resta de categories d’aquesta competició, en doble jornada de matí i vesprada.

Partida en Beniparrell.
Partida en Beniparrell.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando