Es Noticia
Pelayo espera als millors jugadors de raspall adaptat

Pelayo espera als millors jugadors de raspall adaptat

DMQ
Un jugador de raspall adaptat durant la final
Un jugador de raspall adaptat durant la final

Aquest dijous 19 de juliol es disputara la fase final de raspall individual en el trinquet del Cap i Casal. Pelayo espera als millors jugadors de raspall adaptat

Ahir dimarts es va realitzar el sorteig de la fase final del VII Campionat Autonòmic de raspall adaptat individual en la seu de la Federació d’esport adaptat (FESA). En aquesta edició participaran cinc jugadors: Julio d’Oliva, Pascual de Xirivella, Paco de València, Salva d´Alquería de la Comtessa i Toni de València. El gran favorit és el jugador de la Safor, Julio d’Oliva, que ha guanyat les sis títols disputats i que dissabte passat va guanyar el títol de parelles a Piles, al costat de Toni de València. Ell serà cap de sèrie i entrara en la fase final de forma directa. A partir de les 10 hores del matí començara la jornada de competició en el trinquet Pelayo de València. En aquesta fase final es jugaran un total de sis partides.

Programació de partides de la fase final de raspall individual. Emparellaments de primera ronda:
- 10 hores. Paco de València contra Toni de València

- 10:30 hores. Pasqual de Xirivella contra Salva d´Alquería Comtessa

Emparellaments de la Fase final (4º i 5º lloc):
- 11 hores. Perdedor partida nº 1 contra perdedor partida nº 2

Emparellaments de la Fase final (triangular, 1er, 2on. i 3er. lloc):
- 11:30 hores. Guanyador partida nº 1 contra guanyador partida nº 2

- 12 hores. Guanyador partida nº 1 contra Julio Oliva

- 12:30 hores. Guanyador partida nº 2 contra Julio Oliva

Al llarg de la jornada ha confirmat la presència la regidora d’esports de València, Maite Girau i diferents càrrecs de FESA i de la Federació de Pilota Valenciana.

Feo de la Llosa de Ranes primer finalista del sub-23 de raspall

En el trinquet de Castelló de Rugat es disputara la segona semifinal de la competició de tecnificació demà dimecres 18 de juliol

En el trinquet municipal de Xeraco es va jugar la primera semifinal del XII Individual sub-23 de raspall, entre Feo de la Llosa de Ranes i Vicent de Xeraco. Partida molt disputada que va guanyar el jugador de la Costera, per 25 a 15, després de remuntar un 5 a 15. Les apostes inicia’ls van eixir del costat del jugador de Xeraco, una de les promeses més fermes de la modalitat i de l’escola local, però a poc a poc el bon fer i temple de Feo, van imposant-se a la pegada de Vicent, un jugador molt jove encara que enguany ha debutat en el sub-23 i Feo jugarà la seua primera gran final Individual de tecnificació en 2018.

Demà dimecres 18 de juliol, a partir de les 17 hores, en el trinquet de Castelló de Rugat es jugara la segona semifinal del sub-23, partida que enfrontara a Iván d’Ontinyent i Ximo de Castelló de Rugat. Una partida que pot ser molt igualada i on Ximo, és favorit per experiència encara que no pot fiar-se del jove jugador d’Ontinyent, que també arriba en un gran moment de forma i pot imposar el seu joc. Les finals es jugaran el dimecres 25 de juliol en el trinquet de Castelló de Rugat, amb la presència dels quatre millors especialistes d’aquesta categoria.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando