Es Noticia
Les dones reclamen el seu espai en la pilota

Les dones reclamen el seu espai en la pilota

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Ana de Beniparrell
Ana de Beniparrell

Diumenge passat es va gaudir de dos finals de gran nivell amb un ambient espectacular amb la dona com a protagonista. El raspall femení poc a poc va guanyant terreny en el món de la pilota.

Ana de Beniparrell va rebre el fris grec de mans del Director General de l'Esport, després de realitzar una gran final davant Mar de Bicorb, convertint-se en la reina del raspall femení i en la referència de totes les xiquetes que comencen a jugar a la modalitat.

També la final per la tercera plaça que va enfrontar a Victòria de València i Aida de Moixent va ser una gran partida, la qual cosa ens augura que en els pròxims anys anem a gaudir de grans jugadores i competicions que ens faran disfrutar molt. Però el millor sens dubte va ser observar el magnífic ambient que va haver-hi en el trinquet d'Alcàsser, ple d'aficionats, xiquetes i dones que s'estan acostant al nostre esport com a esportistes i com espectadores.

Van estar presents en les finals algunes de les més destacades dels Jocs Esportius que van vibrar amb les millors jugadores del nostre esport autòcton, procedents de les escoles de Moixent, Oliva, Xaló, Meliana, Faura, València, Tavernes de la Valldigna, Rafelbunyol, Castelló de la Plana, Laguar, Beniparrell, Alcàsser, Alfàs del Pi, Quatretonda, Godelleta, Bicorb, Petrer... També van estar jugant en els carrers de la localitat de l´Horta Sud, en una nova Trobada de promoció. Prèviament a l'inici de la gran final, es va presentar el “XX Autonòmic de clubs de raspall parelles, Trofeu Diputació de València”, on participaran 120 equips dels quals 47 formacions són femenines, alguna cosa impensable fa uns anys quan van començar les competicions oficials femenines, en el 2007.

Aquest gran moviment femení s'ha vist impulsat per la col·laboració de Bankia, Fundació Trinidad Alfonso, Caixa Popular que caminen de la mà de la Federació de Pilota Valenciana, Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando