Es Noticia
Presentat l'Edicom-Interpobles de Galotxa 2018

Presentat l'Edicom-Interpobles de Galotxa 2018

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Presentación del Interpobles.
Presentación del Interpobles.

La Federació de Pilota Valenciana y l’empresa Edicom presentaren dimecres per la nit el pròxim Campionat Interpobles Edicom de Galotxa, gran premi Edicom, que enguany celebra l’edició número 32.

Presidiren aquest acte el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el gerent de l’empresa valenciana, Vicent Vilata i la diputada d’esports, Isabel García. Un acte multitudinari, celebrat al Parc Tecnològic de Paterna, que va comptar amb representació de la major part dels cent set equips que hi participen en una competició que arrancarà el pròxim 1 de setembre, per a viure les seues finals els dies 1 i 2 de desembre.

Per a José Daniel Sanjuán, l’Interpobles Edicom compta amb un valor afegit com és una empresa sòlida darrere, i va valorar la participació de jugadors nascuts al poble del club d’origen. “Aquesta és la competició de galotxa més destacada de la tardor i des de la FPV volem treballar sobretot perquè els clubs mantinguen les seues pedreres per seguir competint”  El president va destacar que l’unió entre la FPV i l’empresa Edicom porte ja més d’una dècada. Fou en 2005 quan la segona competició de galotxa més important pel número de clubs i jugadors participants, començà a comptar amb el seu suport.

Edicom és una companyia dedicada al desenvolupament i implantació de sistemes transaccionals d’empresa a empresa, sent el proveïdor d’empreses de reconegut prestigi en múltiples sectors. Una empresa valenciana de nivell internacional, que també ha volgut invertir en el més nostre dels esports, la pilota valenciana. Per al seu gerent, Vicent Vilata, “en un món tant tecnològic és una satisfacció poder estar amb la pilota valenciana perquè ens sentim identificats amb l’ambient dels clubs, ens sentim valencians, i volem continuar estant al costat del nostre esport”. Segons va assenyalar Vicent Vilata, cadascun dels 26 equips finalistes de la competició rebran 250 € de premi per aplegar a la final.

La diputada d’esports i igualtat, Isabel García, va assistir per primera vegada a la presentació de l’Edicom, tot i que és fixa en moltes de les cites de Pilota valenciana. “Soc una enamorada de l’esport de la pilota, només em restava vindre a una competició de galotxa, i espere poder veure les finals. També tots vosaltres teniu la sort que l’actual president de la Diputació, Toni Gaspar, és un gran enamorat de la pilota”. García a més va voler agrair a l’empresa Edicom el seu compromís. “És fonamentat que les empreses valencianes s’involucren en el mecenatge esportiu, col·laborant amb la tasca de les administracions”.

Irene i Aida guanyen la competició de tecnificació d´One Wall parelles

En el poliesportiu de Tavernes Blanques es va jugar la fase final femenina amb les quatre millors parelles d’aquesta temporada. Les partides van ser molt emocionants i la igualtat va ser màxima entre les quatre millors parelles. Al final les dos parelles que van jugar la final, estan preseleccionades entre les esportistes que estan preparant el pròxim Europeu de joves de 2019, i va ser clau la seua major adaptació a aquesta modalitat internacional per a aconseguir els punts en les partides decisives. Durant la jornada van estar seguint els consells d’Álvaro de Faura, director del Cespiva i jugador que destacat amb la selecció en la modalitat d´One Wall.

Podium tecnificació One Wall parelles:
1º - Irene Massamagrell - Aida Moixent
2º - Fanni Beniarbeig - Adriana València
3º - Amparo Montcada - Paula Tavernes Blanques
4º - Noelia Beniparrell - Ana Beniparrell

Les esportistes de les preseleccions sub-15 i sub-17 realitzaren hui dijous l’última concentració de la temporada 2017-2018, en el pavelló de Tavernes Blanques.

Ivan d'Ontinyent campió de l'Individual Sub-23 de raspall

Ahir, a un trinquet de Castelló de Rugat ple, el de la capital de la Vall d’Albaida i Feo de la Llosa de Ranes van jugar una partida que va deixar als espectadors bocabadats.

Ivan, de blau, va començar al dau i es va imposar de forma contundent a Feo, que no acabava d’entrar en joc, fins al punt que la partida anava a resoldre’s ràpidament a favor del d’Ontinyent, tant és així que el marcador es va posar 20 -5. Però Feo va traure les seues forces al que pareixia el seu últim dau i va fer els quatre quinzes de treta, a partir d’este moment va trastocar el joc d’Ivan i va fer una remuntada espectacular fins a igualar a 20-20. Però era el torn d’Ivan a la treta i va aprofitar bé la seua oportunitat malgrat la resistència del de la Llosa a un joc que va ser el més llarg de tota la partida. Un gran espectacle, previ a la final del trofeu Bollo, que augura un gran futur com a pilotaris dels dos finalistes.

Els trofeus van ser entregats per Vicent Esquinas, alcalde del poble amfitrió; Òscar Borrell, regidor d’esports d’Ontinyent i Evarist Aznar, alcalde de la Llosa de Ranes.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando