Es Noticia
La Selecció Valenciana afina la maquinària per assaltar el X Campionat d’Europa

La Selecció Valenciana afina la maquinària per assaltar el X Campionat d’Europa

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
La selecció de Pilota Valenciana que disputa l'europeu.
La selecció de Pilota Valenciana que disputa l'europeu.

La selecció de Pilota Valenciana ha començat aquest matí el seu recorregut per terres frisones amb el primer contacte amb la gespa. Ha sigut durant tot el matí d’avui dimecres a l'estadi del complex esportiu De Trije, a Franeker, on justament es troba la seu de la Federació Holandesa de Pilota a mà.

A l'estadi de De Trije s'ha realitzat un entrenament doble a la modalitat de Joc Internacional. D'una banda les 4 jugadores valencianes, que enguany també competeixen a la modalitat de Joc Internacional, en aquest X Campionat d’Europa de Pilota a mà – Franeker (Holanda) 2018, i d'altra els 10 jugadors que conformen l’equip masculí. L'entrenament, supervisat baix l'atenta mirada de Pasqual Sanchis “Pigat II” i Jaume Martí ha comptat amb molt bon ambient i ha deixat bones sensacions en el combinat valencià.

La Selecció Valenciana rep als seus rivals

Mentre continuen arribant les diferents seleccions al campament base de l’Europeu de Pilota -Hotel Leeuwarden- aquesta vesprada serà moment per presenciar en directe la final de joc frisó. Durant tot el matí han estat disputant-se les partides eliminatòries i a partir de les 17.00 hores es jugarà la gran final. Fins a Franeker s'ha traslladat gent vinguda de totes parts d'Holanda per presenciar aquesta gran final. L'estadi esportiu, amb capacitat per a 10.000 espectadors, ja està ple de gom a gom des  de primeres hores del matí. Abans de la final de joc frisó se celebrarà una desfilada amb les banderes de les seleccions europees participants.

En acabar la final, al voltant de les 20.00 hores hi ha una reunió amb tots els capitans i entrenadors participants per a ultimar els últims detalls de la competició. Demà comença oficialment l'europeu amb la disputa de la modalitat de joc Internacional. La selecció afrontarà el debut amb molta força i la moral intacta, i tindrà els següents enfrontaments:

JOC INTERNACIONAL MASCULÍ – GRUP A
10:00 hores – Comunitat Valenciana vs Holanda
11:00 hores – Comunitat Valenciana vs França
1ª Semifinal – 12:00 hores – 1r Grup A vs 2n Grup B
2ª Semifinal – 13:00 hores - 1r Grup B vs 2n Grup A
Gran Final – 15:00 hores

JOC INTERNACIONAL FEMENÍ – GRUP ÚNIC
09:00 hores – Comunitat Valenciana vs Itàlia
12:00 hores – Comunitat Valenciana vs Bèlgica/Anglaterra
14:00 hores – Comunitat Valenciana vs Holanda

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando