Es Noticia
Alqueria, Beniparrell i Borbotó, liders del Diputació de Raspall

Alqueria, Beniparrell i Borbotó, liders del Diputació de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Erika de l'Alqueria, lider en primera en Raspall.
Erika de l'Alqueria, lider en primera en Raspall.

Alqueria, Beniparrell i Borbotó, liders del Diputació de Raspall Parelles Femení. Començava la setmana pasada la competició en les categories femenines del 20é Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, torneig patrocinat per la Diputació de Valencia, que enguany sumen quasi 50 equips.

En el cas de la primera categoria els equips de l’Alqueria d’Asnar, Borbotó i Beniparrell sumaven els seus tres primers punts. Les alacantines, Erika i Myriam, no deixaven fer cap joc a un equip que torna a la màxima categoria com es el Tapizados Calse Moixent, que enguany forma amb Nerea i Natalia. Per part de Anabel i Amparo, jugadores del Borbotó, feien valer el fet de jugar en casa, i deixaven en 10 a l’Oliva-Verger, on juguen Ana Sanchis i Fanny. La partida que tancava la jornada tenia a les jugadores Ana i Noelia de Beniparrell, i a Mar i Victoria del CPV Rafelbunyol com a protagonistes, reeditant la final de la pasada temporada. L’enfrontament, jugat al carrer de l’Horta Sud, era jugat de manera molt intensa per part de les quatre jugadores i es tancava amb un 25 a 10 favorable a les locals.

Aquesta cap de setmana les partides seran les següents: Rafelbunyol rebrà en el recinte de l’Horta a les primeres classificades, l’Alqueria d’Asnar; el trinquet de Moixent viurà l’enfrontament entre el seu equip i el Borbotó A; l’Oliva-Verger i l’Ajuntament de Beniparrell tancaran la jornada jugant en el trinquet de la Safor.

En la divisió de plata son altres tres equips els que empaten al primer lloc després de les primeres partides, el Meliana A, el Borbotó A i l’Ajuntament de Beniparrell B. Ja en tercera categoría, el Meliana D suma sis punts, al haver avançat la partida d’aquesta jornada, i només el Beniparrell D podría empatar amb elles. Ja en quarta A es l’Alzira qui lidera el grup en solitari, per davant de l’Alqueria d’Asnar B. Per últim, en quarta B, son Meliana F, Valldigna B, Meliana I i Moixent E els equips que encapçalen els diferents grups de competició.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando