Es Noticia
Al Diputació de Raspall Femení guanyen les favorites

Al Diputació de Raspall Femení guanyen les favorites

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Moixent no va poder sumar cap punt en la seua partida davant Borbotó.
Moixent no va poder sumar cap punt en la seua partida davant Borbotó.

La segona jornada del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeo Diputació de Valencia, va estar marcada per les victòries de Beniparrell, Borbotó i Rafelbunyol.

Les germanes Ana i Noelia de Beniparrell, la parella de Borboto formada per Anabel i Amparo, i les campiones de la pasada edició, Mar i Victoria, que enguany tornen a jugar per Rafelbunyol, feren valer la seua condició de favorites i aconseguiren guanyar els seus enfrontaments de la jornada pasada. En el cas del Borbotó, només deixaren sumar un joc a les seues rivals, Natalia i Nerea del Tapizados Calse Moixent, tot i que les de la Costera jugaven al seu trinquet. Per part del Rafelbunyol, els tres punts varen ser per a l’equip de l’Horta en la seua partida davant l’Alqueria d’Asnar. Ja en la tercera partida de la jornada, la baixa per malaltia d’Anna Sanchis donava els punts a les de Beniparrell.

Classificació 1ª categoría femenina:
1.- Ajuntament Beniparrell A - 6 punts
2.- CPV Borbotó A - 6 punts
3.- El Dau Rafelbunyol A - 3 punts
4.- CPV Alqueria d’Asnar A - 3 punts
5.- CPV Oliva Ben-Ver A - 0 punts
6.- Tapizados Calse Moixent A - 0 punts

Respecte a la divisió de plata, es dona la mateixa situació que en primera, amb el Beniparrell B i el Borbotó B empatats a sis punts al capdavant de la taula. Al tercer lloc, i amb tres punts al seus casellers, tenim al Borbotó C i Meliana A. Ja en la tercera categoría son el Beniparrell D i el Meliana D els que empaten en primera posició del grup. L’Alzira F encapçala en solitari la classificació de quarta A, un punt per davant de l’Alqueria d’Asnar B. Per últim, els grups de quarta B están liderats per Meliana F, Sella, Beniparrell I i Montserrat C.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando