Es Noticia
Beniparrell i Marquesat es juguen el liderat de l’Edicom-Interpobles

Beniparrell i Marquesat es juguen el liderat de l’Edicom-Interpobles

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
El CPV Marquesat pot aconseguir el liderat tant en primera com en segona de galotxa.
El CPV Marquesat pot aconseguir el liderat tant en primera com en segona de galotxa.

Beniparrell i Marquesat es juguen el liderat de l’Edicom-Interpobles de Galotxa. Els dos equips que ocupen les primeres posicions de la taula, en la màxima categoria de la 32ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, s’enfrontaran en el carrer de pilota “El Surdo” de Beniparrell el pròxim cap de setmana.

En el cas de l’equip local, l’Ajuntament de Beniparrell, primer classificat amb cinc punts, dos més que els seus rivals de l’Ovocity Marquesat, el fet de guanyar els distanciaría més encara dels seus perseguidors, ja que Borbotó, que empata amb Marquesat en la segona plaça, descansarà aquesta setmana, tal i com determina el calendari de competició. Els equips de la part baixa, el Lanzadera Montserrat i el Bar Valencia Quart, s’enfrontaran en el carrer de pilota dels primers, que deuen començar a sumar punts, si volen defensar el títol aconseguit la temporada pasada.

Respecte als juvenils, si el Montserrat i Beniparrell guanyaren les seues partides en casa, podrien avançar al líder del grup, el Borbotó. Ja en la divisió de plata, l’Ovocity Marquesat B defendrà el liderat del seu grup jugant a casa davant l’Ajuntament de Beniparrell B. Mentre que l’Autos Meliana B, primer del grup segon, viurà una complicada visita al carrer de pilota de Faura, un dels ferms candidats al triomf final en la categoria.

Parlant ja de la competició femenina en la categoria A, el Caixa Popular Godelleta jugarà la seua primera partida, com a local, davant el Cent Duros Borbotó B. Respecte a la categoria B, on marxa en primera posición el Caixa Popular Pobla de Vallbona B, la partida de la setmana enfrontarà al Meliana i al Caixa Popular Pobla de Vallbona A, en el carrer del club de l’Horta.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando