Es Noticia
Segona jornada en l'Individual de Frontó

Segona jornada en l'Individual de Frontó

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Frontó.
Frontó.

El Trofeu President de la Generalitat de Frontó afronta este cap de setmana la seua segona jornada en la máxima categoria i la tercera en la resta de divisions. Pasqual de La Pobla de Vallbona, actual campió tindrà un difícil desplaçament este diumenge al frontó Barón de Cheste per a jugar contra Alejandro de Paterna, un jugador molt tècnic que té molt a dir, no en va ja va ser campió individual l’any 2015, precissament, davant el mateix Pasqual. S’espera una partida sense favorit clar i que de segur es decidirá per detalls.

El mateix diumenge, i després d’aquesta partida, al mateix recinte, es disputarà altra partida de primeríssim nivell, la que disputen els dos Adrian, el de Museros, que juga com a local i el de Quart de Poblet. Altra partida d’alt voltatge entre dos jugadors que destaquen per la seua técnica. Adrián de Museros és l’actual subcampió i Adrián de Quart vé de guanyar còmodament en la primera jornada contra Alandes, debutant en la categoria. Per al dissabte pel matí, s’anuncia la partida entre Vicent de Moncofa i Enrique de Museros, primera partida oficial de màxim nivell que es disputarà al nou frontó del Complex Sindical de Castelló, ja que el jugador de Moncofa milita en esta competició en el club de pilota de Castelló de La Plana, molt actiu en la recuperació del frontó i de la pilota en general en les comarques castellonenques.

A més, hui divendres obriran foc en esta jornada, i al frontó de Massalfassar, el jugador local Javi “Moro” contra Alandes. Tot i l’experència del jugador de casa, ha d’anar en compte ja que encara arrossega la lesió que patia en la final del Parelles disputada en juliol al frontó d’Almussafes. Pareix una bona ocasió per al debutant per intentar traure algun punt d’aquesta partida.

Bones partides s’anuncien també este cap de setmana en la segona categoria. Al grup A, Boni, actual líder, rebrà la visita de Vicente Ortiz, Arcusa II jugarà contra Andrés de Bugarra mentre que Fran de Quartell es desplaçarà fins Almussafes per jugar contra Isaac. Al grup B, Cervera jugarà contra Jaime de Quart, Dani d’Àlginet, el líder, jugarà conta Xato de Museros mentre que Christian rebrà a Edu de Faura. En la máxima categoria d’Entre setmana és de moment el líder Ivan, de La Pobla de Vallbona, i esta semana rep a Rubén, segon, en el que serà el duel pel liderat. Higinio rebia a Julio mentre que Paco “Campanero” disputava esta semana la seua partida contra Enric, de Vinalesa.

Horari Partides 1ª d’aquesta jornada:

- Divendres, 20.00h en Massalfassar: Moro contra Alandes

- Dissabte, 10.30h en Castelló (complex sindical): Vicent de Moncofa contra Enrique de Museros

- Diumenge, 11.00h en Cheste: Alejandro de Paterna contra Pasqual de La Pobla

- Diumenge, 12.00h en Cheste: Adrián de Museros contra Adrián de Quart

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando