Es Noticia
Nova jornada en la lliga de Perxa-Trofeu Diputació d'Alacant

Nova jornada en la lliga de Perxa-Trofeu Diputació d'Alacant

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Una nueva jornada de pilota.
Una nueva jornada de pilota.

La XXIX Lliga a Perxa - Trofeu Diputació d’Alacant 2018 continua el seu camí i es troba ja en la setena jornada.

En aquest cas, i en la primera categoria, es disputaran partides a Sella i Benimagrell. En la plaça Major de Sella tindrà lloc el partit entre l’equip B d’aquesta població i el de Castell de Castells, mentre que a Sant Joan, els locals rebran al Sella A. Tindrà descans l’equip de Sella C. De moment, Benimagrell és el líder, però cal tindre en compte que ells i Sella C (segon classificat) compten amb una partida més disputada al seu caseller.

Pel que fa a la segona categoria, al seu grup A, el líder, l’equip de Mutxamel A rebrà al seu carrer a Llíber que apura les últimes bales per no quedar-se fora de les semifinals. L’altra partida del grup la disptuaran els equips de Sant Vicent i Agost tercer i segon respectivament. També cal remarcar que els equips de Sant Vicent, Llíber i Relleu A (equip que descansarà esta jornada) tenen una partida menys disputada que Mutxamel A i Agost. El grup de València inclós en esta categoria, tindrà dos partides esta setmana que enfronten a Godella i Tamborí per una banda i per l’altra a Nàquera i Borbotó.

La tercera categoria tindrà jornada de descans i per recuperar alguna partida suspessa tot i que ja es coneixen els enfrontaments definitius de quarts de final, que seran éstos:

- Mutxamel B contra Sella D
- Relleu B contra Crevillent B
- Cocentaina contra Crevillent A
- Benifallim contra Sella E

Esta eliminatòria es disputarà els dies 22 (anada) i 29 (tornada) de setembre.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando