Es Noticia
Borriana, segona parada del Trofeu Diputació de Castelló

Borriana, segona parada del Trofeu Diputació de Castelló

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Héctor i Puchol.
Héctor i Puchol.

El X Trofeu Diputació de Castelló es desplaçarà este dissabte fins al trinquet de Borriana per a la disputa de la segona semifinal que enfrontarà a Soro III i Javi contra Puchol II i Héctor (17.30 hores).

Els dos grans dominadors de la modalitat d'escala i corda tornen a enfrontar-se en un torneig oficial, ara per a guanyar-se el lloc en la final del dia 21 a Vila-real on es trobaran amb Genovés II, Raúl i Carlos. I com sempre, el duel entre Soro III i Puchol II es presenta totalment incert.

Els dos escaleters tindran davant a mitgers amb els quals es compenetren a la perfecció. Soro III i Javi són 'vells' coneguts que formen una parella sobretot poderosa en comptar amb dos dels braços més potents del panorama professional. I a més equilibrada, perquè a la capacitat per a fer quinzes cal afegir la solidesa defensiva.

Puchol II i Héctor també han demostrat ser una dupla de la màxima solvència. En els darrers mesos han participat junts en diferents cites rellevància com el Trofeu Diputació d'Alacant, el Trofeu Universitat de València i el Trofeu Mixt Masymas. En el primer es van proclamar campions amb Bueno i en el segon van arribar a la final.

Esta també és una parella que sap pegar fort, però tal vegada destaque més per la tècnica exquisida de les dues línies.

cartell.jpg
cartell.jpg

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando