Es Noticia
Ja es coneixen els premiats del Dia de la Pilota

Ja es coneixen els premiats del Dia de la Pilota

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Els premiats en la anterior edició del Dia de la Pilota.
Els premiats en la anterior edició del Dia de la Pilota.

Ja es coneixen els premiats del Dia de la Pilota. Al llarg de la setmana es coneixeran tots els detalls de la próxima edició del Dia de la Pilota Valenciana, i ja van 27 anys.

En el cas dels guardonats amb els premis anuals de la Federació de Pilota Valenciana, que rebran les seues distincions el pròxim diumenge 23 de setembre, a les 11 hores en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València.

Jugadors premiats en el Dia de la Pilota

Els jugadors de pilota guardonats pel seu rendiment en la pasada temporada serán els següents: Mar de Bicorp com a millor jugadora; Pere Roc II com a millor profesional d’escala i corda; Ian de Senyera ha estat escollit millor jugador de raspall; com a millor jove d’escala i corda s’ha premiat a Frances de Petrer; i a Tonet de Genoves com a millor jove de raspall. A més també es reconeixerà la trajectòria esportiva de Waldo d’Oliva i Ana Belen de Borbotó, dominadors i referents en totes les competicions en les quals han participat. Aconseguint d’igual manera tant els màxims títols a nivell individual com per equips, inclus en campionats internacionals.

Pel seu treball en favor de la pilota

Per el seu treball en favor a la pilota valenciana els guardonats amb el premi de promoció Paco Cabanes “Genoves” serán: la Colla Pilotaires d’Algemesí, per la seua integració de la dona en el nostre esport; l’escola de pilota de Xaló; l’escola de pilota de Quatretonda; l’Ajuntament d’Onda, pel seu suport a la pilota en l’àmbit municipal i provincial; i a la revista “Ferida”, per la seua innovació en el tractament del nostre esport. Lamentablement, enguany també es donaran dos premis postums a figures que ens han deixat l’últim any. Un a Emilio Peris, emprenedor trinqueter de Gandia i posteriorment de Bellreguard; i a Miguel Royo, encarregat de formar a innumerables jugadors en les escoles de tecnificació d’escala i corda.

Als millors monitors

Els premis als millors monitors han estat escollits per els propis tècnics de les escoles, que han decidit el següent: millor entrenadora, Mamen Santarrufina de l’EPV Meliana; Vicent Molines de l’EPV Orba, com a millor entrenador d’One Wall; el guardonat com a millor entrenador de frontó será Salva Bosch de l’EPV El Puig; Carlos Salmeron de l’EPV Montserrat, com a monitor de galotxa; respecte a llargues, el premiat es Juanma Garrido de l’EPV Ondara; Adrian Celda de l’EPV Massamagrell, ha estat guardonat en escala i corda; sent Daniel Vidal de l’EPV Alqueria d’Asnar el premiat en equips femenins; mentre que en raspall el guardó es per a Néstor Portés, de l’EPV Ondara. 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando