Es Noticia
Adrián de Quart i Alejandro continuen manant en l'Individual

Adrián de Quart i Alejandro continuen manant en l'Individual

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Individual de Frontó.
Individual de Frontó.

Una jornada més els jugadors Adrián Benito, del CPV Quart de Poblet, i Alejandro Martí, del CPV Paterna, continuen al capdavant de la classificació en el Campionat Autonòmic de Frontó Individual-Trofeu President Generalitat 2018.

Alejandro disputava una partida en Cheste que li resultava prou còmoda, s’imposava a Vicent de Moncofa pel resultat de 41 a 24, sumant així el de Paterna els tres punts en joc. D’altra banda, Àlex de Vinalesa queia a casa davant Adrián de Museros per 31 a 41, aconseguint el de Museros així els seus primers tres punts en aquesta competició.

De moment, Alejandro és lider del grup A, mentre que Adrián de Quart mana al grup B.

Boni, tot i tindre una partida menys dipsutada que la resta de jugadors (igual que Arcusa II), és el primer classificat del grup A de la segona categoria. Aixó sí, estos dos jugadors es jugaran el liderat demà en la partida que els enfrontarà, ja que, estan separats només per un punt. Cervera és el líder solvent del grup B, a falta del que puga fer Dani d’Alginet, amb dues partides suspesses.

Edu, del CPV Godella, és el líder del grup A de la tercera categoria, com és també Moisés del CPV Almussafes al grup B. Cal destacar l’igualtat que domina estos dos grups que de segur decidiran els seus semifinalistes en les últimes jornades.

Ivan Tamarit, del CPV El Racó de La Pilota de La Pobla de Vallbona, s’ha convertit en el rival a batre, amb 4 victòries en 4 partides. Rubén del CPV Massalfassar és el jugador que ocupa la segona posició però amb tres punts menys que el líder.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando