Es Noticia
L'Edicom-Interpobles de Galotxa, pendent de l'evolució climatològica per al cap de setmana

L'Edicom-Interpobles de Galotxa, pendent de l'evolució climatològica per al cap de setmana

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
El Marquesat rebrà al Beniparrell en una emocionant partida al carrer d'Alfarp
El Marquesat rebrà al Beniparrell en una emocionant partida al carrer d'Alfarp

La huitena jornada del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom 2018, prevista per al cap de setmana, vindrà probablement determinada per les posibles plutges al nostre territori. L'Edicom-Interpobles de Galotxa, pendent de l'evolució climatològica per al cap de setmana

En la màxima categoria el primer classificat, l’Ajuntament de Beniparrell, que suma catorze punts al seu caseller, haurà de desplaçar-se al carrer cobert “Conrado Casanova” d’Alfarp per a enfrontar-se a l’Ovocity Marquesat. Els dos equips guanyaren en la jornada anterior, pero mentre que els jugadors del club de la Ribera ho feren amb solvencia a domicili davant el cuer Borbotó, els de l’Horta Sud es deixaren un punt en la seua partida com a locals davant el Quart. Aquesta partida serà important per als dos, ja que el Beniparrell voldrà mantindre el primer lloc, mentre que per al Marquesat els punts en joc li fan falta per a consolidar la seua plaça per a semifinals.

L’altra partida de la jornada tindrà com a protagonistes a les primeres formacions dels clubs de Quart de les Valls i Montserrat. El carrer Valencia de la localitat del Camp de Morvedre serà l’escenari d’un enfrontament entre el segon i tercer classificats, local i visitant respectivament. Si els tres punts foren per a Quart, podría empatar amb Beniparrell al capdavant de la taula, mentre que si caigueren per a l’equip de la Ribera, empataría amb els seus rivals del dissabte al segon lloc.

L’equip del Caixa Popular Godelleta, primeres classificades en la categoria femenina A, jugaran aquesta setmana a domicili davant el Cent Duros Borbotó B. La formació de la Foia de Bunyol ha sumat tots els punts jugats fins ara, i es presenta com a gran candidata per a optar al triomf final. En la categoria B es el Caixa Popular Pobla C qui marxa en primer lloc, seguit pel Caixa Popular Pobla B i el Meliana.

Comença a preparar-se l'Individual Autonòmic de Raspall

Un any més, i ja van huit, aplega el Campionat Autonòmic de Raspall Individual, i que tancarà el seu termini d’inscripció a finals d’octubre.

En les set edicions anteriors, Jorge Perales, del CPV Lloc Nou d’en Fenollet ha aconseguit jugar sempre la final absoluta, proclamant-se campió en les últimes quatre temporades. I de segur que en la próxima edició tornarà a defendre el seu títol, aconseguit en el torneig anterior davant Raul de Beniganim. Alex de Polinyà de Xúquer, en la divisió de plata, i Carlos del CPV Rafelbunyol, ja en tercera categoría, completaren el quadre de campions en les finals viscudes en el trinquet d’Oliva de la última edició.

Per al huité campionat, es preten convocar tres categories seniors i altra de promoció amb juvenils/cadets. De moment ja hi ha interessats jugadors de Lloc Nou d’en Fenollet, la Llosa de Ranes, Rafelbunyol, Alqueria d’Asnar, Valencia… Aquesta competició pot ser la més exigent fisicament de totes les practicades de la pilota valenciana. Ja que es combina el fet de jugar un torneig individual, on totes les pilotes han de ser jugades pel mateix jugador, amb la modalitat més dura des del punt de vista físic, el raspall.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando