Es Noticia
La gran final de l’Individual de Raspall serà diumenge

La gran final de l’Individual de Raspall serà diumenge

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Sergio torna la pilota.
Sergio torna la pilota.

La presentació de la final de la trenta edició del Individual Professional de Raspall Bankia – Trofeu President de la Generalitat Valenciana es realitzarà demà, dimarts 8 de Novembre a partir de les 13:00 hores als salons del restaurant Brisa del Mar en la localitat de Piles. L’acte comptarà amb la presència dels dos màxims protagonistes, els finalistes Moltó i Sergio que també aprofitaran per elegir el material amb el que disputaran la gran final. 

La citada final tindrà lloc aquest pròxim diumenge 13 de Novembre al trinquet de Bellreguard, a partir de les 11:30 hores i serà retransmesa en diferit per Levante TV el mateix diumenge a partir de les 16:00 hores.
Els dos protagonistes que es veuran les cares per última vegada abans de la final, demà al complex Brisa del Mar situat al Carrer del Mar número 32 de Piles, han protagonitzat un torneig molt complet i han demostrat que arriben en un gran estat de forma al duel decisiu. Sergio de Genovés va superar en semifinals a Punxa de Piles pel resultat de 25 per 15 desprès d’un gran partida en la que els dos jugadors es van buidar i van demostrar el seu millor repertori. A més, en la ronda de quarts de final va passar per damunt de Pepe de La Llosa de Ranes al qui no va donar cap opció i va superar pel resultat de 25 per 5.
Per la seua part el vigent campió del mà a mà, Moltó de Barxeta va superar en la segona semifinal d’aquesta trenta edició de l’Individual a Ian de Senyera pel marcador de 25 per 10. Va ser una eliminatòria igualada en el seu inici, però que finalment es va decantar del costat de Moltó que va demostrar que es tracta d’un jugador més complet.  A més, va fer ús de la seua experiència per sobreposar-se als moments de dificultat i per fer front a Ian en els compassos inicials on el jove rest de Senyera gaudia en cada pilotada i encara no notava el desgast físic.
El camí del rest de Barxeta fins a la seua segona final del Individual consecutiva, el va iniciar front a Ricard de Villanueva de Castellón al qui no va deixar sumar cap joc i va superar per un rotund 25 per 5 en la ronda de quarts de final.
L’acte de presentació també comptarà amb representants de la Federació de Pilota Valenciana, la entitat patrocinadora Bankia, així com els alcaldes dels municipis dels jugadors finalistes, Barxeta i Genovés i del trinquet seu de la final, Bellreguard. Al finalitzar l’acte, els mitjans de comunicació i els assistents a l’acte seran invitats a un vi d’honor.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando