Es Noticia
Puchol II i Soro III presenten el desafiament que els enfrontarà en el trinquet pelayo

Puchol II i Soro III presenten el desafiament que els enfrontarà en el trinquet pelayo

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Esta serà la primera ocasió en la qual Puchol II i Soro III es mesuraran després de la final del Campionat Individual Bankia
Esta serà la primera ocasió en la qual Puchol II i Soro III es mesuraran després de la final del Campionat Individual Bankia

Puchol II i Soro III presentaran este dimecres en el trinquet Pelayo (12.00 hores) el desafiament que tindrà lloc dissabte que ve en el mateix recinte situat en la ciutat de València.

Esta serà la primera ocasió en la qual Puchol II i Soro III es mesuraran després de la final del Campionat Individual Bankia en la modalitat d'escala i corda. En la partida, disputada el passat 30 d'octubre, Puchol II va aconseguir el seu primer títol del mà a mà després d'imposar-se per un ajustat 60-50. Per a Soro III va ser la setena final consecutiva i havia guanyat les quatre últimes.    El desafiament es jugarà per parelles. Puchol II formarà equip amb Héctor II mentre que Soro III tindrà com a company a Monrabal. Les dues parts han acordat posar en joc la quantitat de 3.000 euros, xifra que podria augmentar fins al moment de l'inici de la partida.     D'altra banda, el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta conclourà este dimecres en el trinquet de Guadassuar amb la final que enfrontarà a Puchol II i Nacho contra Marc i Javi. Les dues parelles han oferit un nivell superlatiu en les semifinals.     La sessió en el trinquet de Guadassuar començarà amb la disputa de la primera semifinal del Circuit sub-23 de raspall. Montaner i Borja jugaran contra Salelles, Lorja i Ibiza.    MOTIU: Presentació del desafiament del trinquet Pelayo del pròxim dissabte.    LLOC: Trinquet Pelayo de València.    DIA I HORA: Dimecres 9 de novembre de 2016 a les 12.00 hores.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando