Es Noticia
Les semifinals dels Individuals Femenins Sub-18 i Sub-23 es disputen a Alcàsser

Les semifinals dels Individuals Femenins Sub-18 i Sub-23 es disputen a Alcàsser

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Andrea.
Andrea.

El trinquet d’Alcàsser serà l’escenari on es disputarà demà la ronda de semifinals dels Individuals Sub-18 i i Sub-23 de Raspall amb quatre partides que comptaran amb la presència de les millores jugadores de l’especialitat.

La jornada s’iniciarà a les 17:45 hores amb la primera semifinal del Individual Sub-18 de Raspall que enfrontarà a dos jugadores que actualment formen parella en el primer equip de Rafelbunyol com són Mar de Bicorp i Victoria de València. Són dos de les jugadores amb més classe de l’actualitat encara que a priori parteix com a favorita Mar, ja que té un traure més potent que la seua companya i és una jugadora molt completa. Ambdós jugadores es van desfer amb contundència de les seues rivals en quarts de final, pel de resultat de 25 per 5, front a Ana Sanchis i Erika Boti respectivament.
L’activitat continuarà al trinquet d’Alcàsser amb la disputa de la primera semifinal del Sub-23 que enfrontarà a Noelia Puertes de Beniparrell front Andrea Bosch de Montserrat. Es tracta d’una semifinal en la que a priori parteix com a favorita la de Beniparrell, però l’actual subcampiona del torneig li ho ficarà molt difícil. Hi ha que recordar que Noelia ja partia com a favorita en la passada edició però va ser eliminada en la ronda de quarts de final.
Una vegada finalitzat aquest segon duel es completarà la ronda de semifinals de la segona edició de l’Individual de Raspall Femení Sub-23 amb la partida que enfrontarà a Anabel Castelló del CPV Borbotó front a Myriam Vidal del CPV Alqueria d’Asnar. La jugadora de l’Alqueria que és la vigent campiona del Individual Sub-18 de Raspall i que va superar en la primera fase pel resultat de 25 per 5 a Eva Maria de Rafelguaraf, tindrà una dura rival en la rest de Borbotó que està en gran forma com demostra el seu subcampionat en el recent Circuit Sub-23.
Aquesta intensa jornada de semifinals es tancarà amb el duel que enfrontarà a partir de les 20:00 hores a Ana Puertes de Beniparrell front a Amparo Martí de Borbotó. Es tracta de la segona semifinal del Sub-18 que mesurarà a dos jugadores que han protagonitzat gran part dels últims grans duels del Raspall Femení amb els seus respectius clubs, Beniparrell i Borbotó. La jove rest de Beniparrell va patir de valent per accedir a semifinals, ja que va superar per un ajustadíssim 25 per 20 a Aida Vila de Moixent, mentre que Amparo va superar amb més facilitats a Fanni Mas de Beniarbeig pel resultat de 25 per 10.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando