Es Noticia
Saúl, Aarón, Javier i Rafa jugaran les semifinals de el “XI Individual sub-18 de raspall”

Saúl, Aarón, Javier i Rafa jugaran les semifinals de el “XI Individual sub-18 de raspall”

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Les partides es jugaran a partir de les 19:30 hores.
Les partides es jugaran a partir de les 19:30 hores.

Després de diverses setmanes aquesta setmana es disputaran les semifinals del "XI Individual sub-18 de raspall”, en el trinquet de la Llosa de Ranes. Saúl de Muró és la revelació d’aquesta competició.

 
En quarts de final guanya a Gerard de Lloc Nou i està a un pas de la gran final. S’enfrontara en les semifinals a Aarón de Lloc Nou, que guanyà en quarts de final a Jordi de Sumacàrcer. En l’altra semifinal s’enfrontaran dos jugadors de l’escola d´Alcàntera-Càrcer. Javier de Càrcer i Rafa d’Alzira que van guanyar a Daniel de Sumacàrcer i Ángel de Beniarbeig-El Verger.

Resultats dels quarts de final de el “XI Individual sub-18 de raspall”

- Aarón Sanjuán de Lloc Nou – 25 - Jordi Naturil de Sumacárcer – 15 | Gerard Aguado de Lloc Nou – 5 - Saúl Llorca de Muró – 25  - Javier Gutiérrez de Càrcer – 25 - Daniel Campos de Sumacárcer - 5 | Rafael Pla d’Alzira – 25 - Ángel Ruiz de Beniarbeig-El Verger - 5
El dimecres a partir de les 19:30 hores es disputaran les dos partides de semifinals en el trinquet de la Llosa de Ranes.  - Aarón Sanjuán de Lloc Nou contra Saúl Llorca de Muró  - Javier Gutiérrez de Càrcer contra Rafael Pla d’Alzira

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando