Es Noticia
La pluja marca la tornada de les semis de l'Edicom-Interpobles

La pluja marca la tornada de les semis de l'Edicom-Interpobles

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Edicom acull l'Interpobles.
Edicom acull l'Interpobles.

El cap de setmana passat es jugaven les partides de tornada de semifinals en primera categoría del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom. La presentació de les finals, a la qual están convocats tots els equips finalistes, tindrà lloc demà a les 20 hores, en la seu de l’empresa patrocinador del torneig, Edicom, situada en el Parc Tecnològic de Paterna (C/ Charles Robert Darwin, nº 8).

L’actual campió i defensor del títol, Marquesat, va rebre la vesprada del dissabte a Beniparrell, aconseguint una victòria sense moltes complicacions. El marcador de 70 a 15 favorable als jugadors d’Alfarp els permet tornar a la final absoluta del campionat, que tindrà lloc el diumenge 11 de desembre, al carrer de pilota de Borbotó, seu de totes les finals de les categories de carrer. L’altra semifinal encara està pendent de resoldre’s, ja que la tornada entre Quart de les Valls i Massalfassar no es va poder disputar per la pluja, i es jugarà el proper cap de setmana. En la eliminatòria va per davant la formació de Massalfassar, que va deixar al seu favor el marcador de la partida d’anada 70 per 20.
En juvenils la final enfrontarà als equips de les escoles de Beniparrell i Meliana, dos dels clàssics de la modalitat. La final de plata tindrà com a protagonistes també als clubs de Beniparrell i Meliana, que repetirán representació en les finals d’enguany. Borbotó, per la seua part, espera rival per a la final de tercera, que eixirà de la semifinal entre Les Valls i Montserrat, pendent també de la tornada, suspessa per pluja. Tibi aplega per primera vegada a una final de l’Edicom, en aquesta ocasió en la quarta categoría, on s’enfrontarà al vencedor de la eliminatòria entre Foios i Sollana. La categoría d’Independents encara està jugant les semifinals, pero en aquest cas per motius del calendari. Dos equips de Foios, altre de Massalfassar i un més de Vinalesa encara lluiten per jugar la final.
Les finals de les categories de trinquet ja están definides des de finals de novembre. En primera s’enfrontaran de nou la Pobla de Vallbona A i Algimia d’Alfara, reeditant la final de la temporada anterior, on aconseguiren la copa de campions els jugadors del Camp de Morvedre. La divisió de plata tindrà com a finalistes a Lliria i Massalfassar. Els protagonistas de tercera A serán la Pobla de Vallbona C i Torrent B, mentre que en tercera B es viurà el derby entre Manises C i Manises E. Aquestes finals tindran lloc el dissabte 3 i diumenge 4 de desembre al trinquet municipal d’Algimia d’Alfara.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando