Es Noticia
La Supercopa de Galotxa, objectiu de Quart de les Valls i Marquesat

La Supercopa de Galotxa, objectiu de Quart de les Valls i Marquesat

DMQ
Foto autor
ElDesmarque

La edició número 22 de la Supercopa de Galotxa afrontarà dissabte les seues finals al carrer de pilota d’Albuixech. Seria la primera vegada en la historia del poble de l ‘Horta Nord que acolliren unes finals de primer nivel de la modalitat de galotxa. Aquestes interessants partides es jugarien al carrer de pilota de Godelleta, que disposa d’una efectiva coberta d’aigües, en cas de no poder jugar-se a Albuixech per motius climatològics.

A partir de les 15 hores obrirà la jornada l’enfrontament de la categoria juvenil entre Beniparrell, com a campió de l’Autonòmic Corte Inglés i de l’Interpobles Edicom, i Montserrat, subcampió de l’Autonòmic. Els de l’Horta Sud venen de guanyar-ho tot aquesta temporada, pero cada partida es diferent.

Una vegada es complete la final juvenil aplegarà el torn de l’absoluta. En ella un dels protagonistes serà la formació del club de Quart de les Valls, que haurà d’escollir entre tota la seua plantilla de jugadors de la temporada, Javi “Moro”, Guillermo, Juan Carlos “Xato”, Alex, Montesa, Castillejo, Bervis i Miguel Angel. Els del Camp de Morvedre aconseguiren la plaça al guanyar l’Autonòmic, i en la final de l’Interpobles es varen enfrontar amb Marquesat.
En ella els d’Alfarp alçaren la copa de campions, de manera que la Supercopa será la revenja de la final de l’Interpobles jugada la setmana pasada. L’equip del Marquesat, amb Pau, Fernando, Sopetes, Benja i Gerardo, jugarà la seua tercera i última final de la modalitat d’aquesta temporada contra Quart de les Valls. Ja que la primera final, corresponent a la Copa Generalitat, també va tindre a aquests equips com a protagonistes, caiguent aquella a favor de Quart.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando