Es Noticia
Les finals del Diputació de Raspall Parelles es traslladen a Ontinyent

Les finals del Diputació de Raspall Parelles es traslladen a Ontinyent

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Finalistes.
Finalistes.

Amb motiu de les pluges del pròxim cap de setmana les finals del XVIIIé Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, que anaven a disputar-se al trinquet de Moixent, finalment es jugaran en el trinquet d’Ontinyent.

Un total de nou seran les partides que es juguen entre dissabte i diumenge, oferint un complet programa dins la modalitat de la raspada. Els plats forts serán les finals de primera masculina i femenina, que tindrà lloc el matí del diumenge. Primerament jugaran les xiques de Beniparrell i Rafelbunyol. Les de l’Horta Sud, les germanes Ana i Noelia, son les vigents campiones i defensores del títol, mentre que Victoria de Valencia i Mar de Bicorp son les integrants del Rafelbunyol, que nomes han perdut una partida en tota la competició. Una vegada finalitze aquesta partida, que començarà a les 10:30, es disputarà la final de primera masculina. En ella será de nou un equip del club de Rafelbunyol el que lluite pel títol, fet que només havia aconseguit el club de Bicorp al campionat de trios. Escoto d’Oliva i “Conde” de Rafelbunyol s’enfrontaran als actuals subcampions del torneig, Xeraco, on poden jugar per igual Antonio, Juan, Trini o Ibiza, sense baixar el nivell de l’equip.
Tancaran aquestes intenses jornades de finals les corresponents a les divisions de plata masculina i femenina. La vesprada del diumenge començarà a les 15 hores amb la final de segona femenina entre les formacions de Beniparrell C i Borbotó B, amb difícil pronòstic, ja que quedaren empatades en la primera posición de la lliga regular. La partida que possarà el colofó al campionat será la corresponent a la final de segona masculina. La Vall B i Canals A seran els equips que s’enfronten pel trofeu de campions en la última partida de la temporada.
Les finals es jugaran durant el dissabte 17 de desembre i el diumenge 18 de desembre al trinquet municipal d’Ontinyent, amb el següent programa:
Dissabte 17 de desembre 10 h. Final 4ª fem.: CPV Bicorp C - CPV Meliana C 11 h. Final 3ª fem.: CPV Bicorp B - Ajunt. Beniparrell D 12 h. Final 4ªA masc.: CPV Xeraco B - CPV Alqueria d’Asnar A
15 h. Final Juvenils: CPV Genoves - Invertir Bolsa Fenollet 16 h. Final 3ª masc.: 30 i Val Real de Gandia A - CPV Gavarda C
Diumenge 18 de desembre 10:30 h. Final 1ª fem.: Ajunt. Beniparrell A - CPV Rafelbunyol 11:30 h. Final 1ª masc.: CPV Xeraco A - CPV Rafelbunyol A

15 h. Final 2ª fem.: Ajunt. Beniparrell C - CPV Borbotó B 16 h. Final 2ª masc.: CPV La Vall B - CPV Canals A

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando