Es Noticia
Bicorp C i Beniparrell D aconsegueixen els primers títols femenins de raspall a Ontinyent

Bicorp C i Beniparrell D aconsegueixen els primers títols femenins de raspall a Ontinyent

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Final Masculina Xeraco contra Alqueria Aznar
Final Masculina Xeraco contra Alqueria Aznar

En el trinquet d’Ontinyent s’han iniciat les finals del XVIII Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, Trofeu Diputació de València. Les xiques de Bicorb C, Natalia, Aurora i Miranda han guanyat la final femenina de 4ª categoria, després de guanyar per 25 a 15, a l’equip de Meliana C, integrat per Ainhoa i Alba. En la final de tercera categoria, l’equip de Beniparrell D, integrat per Vicen i Natalia ha guanyat a l’equip de Bicorp B, format per Natalia i Susana. L’equip de “l´Horta Sud” ha sigut molt superior i ha guanyat per 25 a 0.

 
Xeraco B campió del Trofeu Diputació de raspall
Aquesta vesprada continuen les finals de la competició de parelles en el trinquet d’Ontinyent
L’equip de la safor del CPV de Xeraco ha guanyat el títol de quarta categoria masculina, en una final molt disputada davant l’equip del CPV d´Alquería d´Asnar. Vicent i David han guanyat per 25 a 20 a Alvar i Daniel. Han lliurat els trofeus i medalles, Conrado Ferrando, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Óscar Borrell, regidor d’esports d’Ontinyent, Jaime Molla, regidor de Bicorp.
Aquesta vesprada es disputaran dos finals més en el trinquet d’Ontinyent, les finals de juvenils i tercera categoria masculina. Demà diumenge s’han de jugar quatre finals per a tancar aquesta edició del XVIII Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, Trofeu Diputació de València.
Resultats de les primeres finals disputades a Ontinyent:  - Final 4ª fem.: CPV Bicorp C - 25 - CPV Meliana C - 15 - Final 3ª fem.: CPV Bicorp B - 0 - Ajunt. Beniparrell D - 25 - Final 4ªA masc.: CPV Xeraco B - 25 - CPV Alquería d´Asnar A - 20
Programació de finals del Trofeu Diputació de València de raspall: Dissabte 17 de desembre  - 15 h. Final Juvenils: CPV el Genovés - Invertir Borsa Fenollet  - 16 h. Final 3ª masc.: 30 i Val el Real de Gandia A - CPV Gavarda C
Diumenge 18 de desembre  - 10:30 h. Final 1ª fem.: Ajunt. Beniparrell A - CPV Rafelbunyol - 11:30 h. Final 1ª masc.: CPV Xeraco A - CPV Rafelbunyol A
- 15 h. Final 2ª fem.: Ajunt. Beniparrell C - CPV Borbotó B  - 16 h. Final 2ª masc.: CPV La Vall B - CPV Canals A

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando