Es Noticia
El Puig, Oliva, Piles, Vinalesa, Massamagrell i Sueca en les finals de València de frontó

El Puig, Oliva, Piles, Vinalesa, Massamagrell i Sueca en les finals de València de frontó

DMQ
Foto autor
ElDesmarque

Jornada intensa la que s’ha pogut gaudir en el frontó del Puig amb les semifinals del provincial de València de frontó parelles dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Les escoles del Puig, Piles, Oliva, Massamagrell, Vinalesa i Sueca han aconseguit classificar algun dels seus equips per a les finals absolutes d’aquesta modalitat. L’escola del Puig, ha classificat a dos dels seus equips, encara que seran tres els que estaran presents en les finals.

Els equips de la safor de Piles i Oliva, també han classificat un equip per a les finals de les categories benjamí i aleví. Massamagrell, tindrà un representant en la final aleví. Vinalesa, ha sigut una de les grans triumfadores de la matinal, ja que ha aconseguit classificar dos equips per a les finals, un en categoria infantil i altre en categoria juvenil. Sueca, ha completat els finalistes en categoria cadet.
Resultats de les semifinals del provincial de València  - Categoria benjamí:  El Puig A – 40 – València-Fornos – 0  Piles B – 40 – Meliana E – 30
- Categoria aleví:  Moixent A – 5 – Massamagrell A – 40  Oliva A – 40 – El Puig A – 5
- Categoria infantil:  El Puig A – 40 – Montserrat A – 10  Vinalesa – 40 – Massamagrell A – 15
- Categoria cadet:  Sueca – 40 – Godelleta – 25
- Categoria juvenil:  Vinalesa – 40 – Meliana - 20
Les finals del provincial es disputaran el primer diumenge després de Reyes, els guanyadors jugaran les finals absolutes, mentre que els perdedors de les semifinals jugaran les finals per la tercera plaça.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando