Es Noticia
Genovés i Gavarda escriuen el seu nom al Diputació de Raspall

Genovés i Gavarda escriuen el seu nom al Diputació de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Els finalistes del Trofeu Diputació de Raspall de les categories Juvenil i Tercera
Els finalistes del Trofeu Diputació de Raspall de les categories Juvenil i Tercera

Els equips de Genovés i Gavarda C han aconseguit els títols del XVIII Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, Trofeu Diputació de València en el trinquet d’Ontinyent, davant les formacions de Lloc Nou i Real de Gandia. En la final de juvenils, l’equip del Genovés format per Emilio i Marcos ha guanyat a l’equip de Lloc Nou integrat per Aarón i Gerard. En la final de tercera categoria, l’equip de Gavarda C, format Vicent, Carlos i David ha guanyat a l’equip del Real de Gandia, que ha jugat amb Joan i Andrés. Han lliurat els trofeus i medalles el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando i el regidor d’esports del Genovés, Juan Sanchis.

Resultats de les finals de la vesprada a Ontinyent:  - Final Juvenils: CPV el Genovés - 25 - Invertir Borsa Fenollet - 15
- Final 3ª masc.: 30 i Val el Real de Gandia A - CPV Gavarda C - 25

Borbotó B s'imposa a la Segona de Fèmines

El club de pilota valenciana de la ciutat de València ha aconseguit el títol després de guanyar la final a l’equip de Beniparrell C, després d’una final molt disputada que s’ha decidit en l’últim joc de la partida, 25 a 20. Les jugadores de Borbotó, Ana Sanchis i Jennifer Cervera, han tancat una gran temporada on han estat sempre entre les millors de la categoria de plata. En la fase regular, van quedar segones empatades a punts amb Beniparrell C, amb 22 punts, set partides guanyades i tres perdudes. En la seua semifinal, van aconseguir remuntar després de perdre en l’anada, a Tavernes Blanques, 25 a 5. En la volta, van guanyar 25 a 5, i en el desempat van guanyar a les seus rivals passant a la gran final de forma èpica.
Aquesta vesprada han brillat les dos jugadores, Ana Sanchis demostrant el seu joc i la seua raça, molt bé acompanyada per 'Jenni' que només porta jugant una poc més d’un any però que a poc a poc es va curtint amb les millors. Hui han superat a Julià Costa i María Fernández, dos companyes i amigues que també han realitzat una gran temporada i que en la final s’han vist desbordades per el “traure” d’Ana Sanchis, encara que han barallat molt dur aquesta final, sent subcampiones finalment de l’Autonòmic de parelles. El trinquet d´Ontinyent ha disfrutat del millor raspall femení, en dos jornades increibles de raspall de qualitat.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando