Es Noticia
El trinquet de Piles espera el campionat de Raspall adaptat per parelles

El trinquet de Piles espera el campionat de Raspall adaptat per parelles

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Raspall adaptat parelles.
Raspall adaptat parelles.

Els millors jugadors de raspall adaptat estaran dissabte de matí al trinquet de Piles per disputar la sexta edició de la copa de campions per parelles. Les tres parelles que formen el campionat són Pascual de Xirivella i Paco de València; Carlos d’Alaquàs i Germàn de València i finalment l’actual pentacampió de l’individual Julio d’Oliva, jugarà esta volta amb Salva de l’Alqueria de la Comtessa què va debutar a l’última edició de l’individual. Els tres equips s’enfrontaran a un matí ben intens amb tres partides que s’iniciaran a les 10h, l’última partida està programada per iniciar-se a les 12 hores. Una vegada més els nostres esportistes de la FESA demostraran el seu esforç, superació i esportivitat a una jornada on l’esport i la igualtat aniran de la mà.

L’horari complet de les partides serà:
10h Julio i Salva contra Pascual i Paco
11h Julio i Salva contra Carlos i Germán
12h Carlos i Germán contra Pascual i Paco

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando