Es Noticia
Moltó i Brisca colpegen primer en la final de la Lliga Professional de Raspall

Moltó i Brisca colpegen primer en la final de la Lliga Professional de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Ara la final continúa el proper cap de setmana al trinquet d’Oliva.
Ara la final continúa el proper cap de setmana al trinquet d’Oliva.

Moltó i Brisca aconseguien donar el primer colp damunt de la taula després de guanyar la partida de hui per 25 a 15, en una partida molt igualada que ha pogut caure del costat dels dos equips.

 
Començava el trio al dau, per tant, sabia la parella que necessitava fer com fóra un joc al rest per a poder emportar-se la victòria, a més, la càtedra apostava d’inici per l’actual campió individual.
La partida anava igualada, fent cada equip el seu joc des del dau, amb relativa facilitat fins el 10 a 10, en este moment, ha pogut trencar el joc l’equip roig des del rest però finalmente tornaven a guanyar-lo els del dau, es dir, els blaus, per posar el 15 a 10 al seu favor. En aquest moment, i passant al rest el blaus, han tingut Val en diferents ocasions per fer el joc, però de nou, queia el joc per als que estaven al traure, igualant així la partida a 15. En este moment, i amb energies renovades per a la parella, passaven al rest i en este cas sí aconseguien trencar el primer joc de la partida, posant un 20 a 15 al marcador que han fet bó en el següent joc, al dau, tancant la partida amb el definitiu 25 per 15.
Ara la final continúa el proper cap de setmana al trinquet d’Oliva, on la parella que formen Moltó i Brisca poden alçar-se definitivament amb el triomf, o bé, l’equip blau de Pablo, Sanchis i Raül poden forçar el tercer envit.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando