Es Noticia
Giner, Pere i Carlos conquisten el IV Trofeu President de la Diputació d’Alacant

Giner, Pere i Carlos conquisten el IV Trofeu President de la Diputació d’Alacant

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Un instant de la final (Foto: Ximo Martí).
Un instant de la final (Foto: Ximo Martí).

El trinquet de Benissa va acollir ahir diumenge la final de la quarta edició del Trofeu d’Escala i Corda – President de la Diputació d’Alacant que va enfrontar a la parella integrada per Genovés II i Santi contra el trio blau de Marc, Pere i Carlos. L’enfrontament va estar dominat de principi a final pel trio que finalment es va imposar pel resultat de 60 per 45.

 
Abans de la partida, els cinc protagonistes van ser obsequiats amb un detall a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Xavi Tro, i del coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner.
L’inici del duel va estar marcat pel fet que el trio va començar al dau amb un Giner molt entonat. Així es van col·locar 25 per 20 i van passar al dau, on van aconseguir per primera vegada trencar el joc als seus adversaris, per situar-se amb un avantatge de dos jocs, 30 per 20. A mesura, que van anar passant els jocs la parella es va mostrar més segura i resolutiva, fet que els va permetre reduir la distancia en el marcador, però mai van poder acabar de situar la igualada.
Inclús Genovés II i Santi van arribar a situar-se a un joc, 50 per 45, però no van poder acabar de rematar la feina, i el trio amb una gran actuació de les seus tres línees va aconseguir els dos jocs restants per a finalitzar l’encontre 45 per 60 i endur-se el títol.
Aquest es tracta del primer gran títol de Marc Giner com a jugador professional, i el va aconseguir en la seua província, rodejat de nombrosos aficionats de la seua localitat, Murla. A més, hi ha que destacar que la final va ser una gran cloenda del Trofeu Diputació d’Alacant que en aquesta edició ha tingut una fase prèvia a mode de triangular.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando