Es Noticia
Al trinquet de Xeraco s’inicia la III Copa Professional de Raspall

Al trinquet de Xeraco s’inicia la III Copa Professional de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
L’activitat en la Copa continuarà demà a la vesprada al trinquet d’Oliva.
L’activitat en la Copa continuarà demà a la vesprada al trinquet d’Oliva.

Les formacions de Marrahí i Sanchis (El Poble de Castelló) i Moncho i Coeter II (Oliva-Savipecho) seran les quatre protagonistes de la partida inaugural de la III Copa de Raspall – Trofeu President Diputació València que es disputarà aquesta vesprada al trinquet de Xeraco a partir de les 18:30 hores.

 
El duel suposarà el retorn de Marrahí a la màxima competició, ja que el pilotari de Vi Castelló després de guanyar el Campionat Individual l’any 2014 ha passat un calvari de lesions que no li han deixat participar en les principals cites de les dos últimes temporades. Per tant, el carismàtic rest afrontarà amb gran il·lusió aquesta Copa on tindrà com a company d’equip a Sanchis, un dels habituals en les grans finals i amb el qual forma un equip que pot aspirar a alçar el títol d’aquesta tercera edició del torneig.
En la seua estrena tindran a la contra a Moncho i Coeter II, una parella amb gran experiència i amb fam de títols que de ben segur els ficarà les coses molt complicades.
L’activitat en la Copa continuarà demà a la vesprada al trinquet d’Oliva. A partir de les 18:30 hores s’enfrontaran la parella de Sergio i Roberto (Alzira) contra la formació de Ricard i Brisca (El Poble de Castelló). Aquest duel també té un gran atractiu, ja que els dos conjunts tenen un nivell molt parell i en principi ha de ser una confrontació molt igualada que es decidirà per xicotets detalls.
Cal recordar que els equips que formaran els dos grups de competició en aquesta edició del torneig son els següents:
GRUP A
- Moltó i Dorín
- Sergio i Roberto
- Montaner i Tonet IV
- Ricard i Brisca
GRUP B
- Ian i Josep
- Pablo i Canari
- Marrahí i Sanchis
- Moncho i Coeter II
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando