Pilota Valenciana | Escala i Corda | Trofeu Torrent
Secciones

Torrent presenta el seu trofeu de Pilota amb el convenciment de repetir l'èxit de la primera edició

Foto de presentació del trofeu.

El II Trofeu Ciutat de Torrent de pilota valenciana s’ha presentat este dimecres en l’ajuntament d’esta localitat. L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Jesús Ros, qui ha manifestat el seu desig de repetir l’èxit de la primera edició. “Tenim les mateixes expectatives. El trofeu es juga en unes dates ideals, perquè juliol és el mes de la festa i de l’activitat lúdica a Torrent, i a més tornem a gaudir d’un cartell de primer ordre amb les principals figures de la pilota”, ha assenyalat.

El torneig consta de dues semifinals i la corresponent final. La primera eliminatòria es disputarà el dijous 20 i enfrontarà a Miguel, Félix i Héctor II contra Pere Roc II, Jesús i Tomàs II. La segona està programada el dissabte 22, en este cas amb Puchol II i Santi contra Soro III i Javi. El títol es decidirà el dijous 27.

Preus populars

Els preus són populars, amb 5 euros per a cada semifinal pels 8 euros de la final. A més, els espectadors tenen l’opció d’un abonament per a les tres partides per 10 euros. Les entrades soltes i els abonaments ja es poden adquirir en el bar del trinquet.
Com ja va ocórrer en la primera edició i segons ha explicat la regidora d’Esports, Nadia Marín, la meitat de la recaptació es destinarà a distintes causes solidàries. En esta ocasió les associacions escollides són Afem Torrent, Solidaritat Torrent i la protectora d’animals Mi Mundo. “L’any passat penjàrem el cartell de no hi ha entrades”, ha comentat Marín.

Miguel i Jesús

En la presentació també han participat els pilotaris Miguel i Jesús. El primer, campió de la primera edició amb Dani i Héctor II, acaba de tornar a l’activitat després de sis mesos sense jugar i ha agraït la confiança que han depositat en ell per tornar a requerir la seua presència. “Cada vegada em trobe més a gust. Sé que serà complicat revalidar el títol perquè estan tots els pilotaris que hui dia marquen la diferència. Però jugue amb la intenció de guanyar-ho amb l'ajuda de dos grans companys”, ha dit Miguel.
Per la seua banda, Jesús afronta el torneig “com una oportunitat de traure'm l'espina després de la decepció de caure en la semifinal de la Copa Diputació. És un trofeu que s'està consolidant però pel cartell ja és un dels millors de l'estiu, com es va demostrar l'any passat”, ha explicat.  En l’acte també s’ha destacat el treball que s’està fent des del club de pilota local perquè la pilota estiga viva a Torrent. En solament tres anys el nombre de socis ha passat de vint-i-u a noranta-u i en l’escola aprenen a jugar i competeixen en els campionats federatius trenta-cinc alumnes, tres d’elles xiques

Un contenido de:
ElDesmarque

Miércoles, 12 de julio de 2017. 14:20
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *