Es Noticia
La XIII Lliga juvenil de tecnificació de raspall va començar a Xeraco

La XIII Lliga juvenil de tecnificació de raspall va començar a Xeraco

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
La XIII Lliga juvenil de tecnificació de raspall.
La XIII Lliga juvenil de tecnificació de raspall.

En el trinquet de la safor es van presentar els equips que disputaran la competició i es van jugar les primeres partides de la primera fase. Divendres passat s’inicia la primera fase de la XIII Lliga juvenil de tecnificació de raspall en el trinquet de Xeraco. Es van jugar les tres primeres partides i es va realitzar un xicotet acte on van estar presentes les huit formacions. En l’acte va estar el nou regidor d’esports de Xeraco.

Les tres primeres partides de la competició van ser molt disputades, i tots els equips tenen opcions de disputar les semifinals i finals, a Castelló de Rugat. Demà dilluns 17 de juliol es jugara la segona jornada en el trinquet de la Llosa de Ranes, amb la disputa de la segona jornada de la competició, a partir de les 17 hores.
Resultats de la primera jornada de la XIII Lliga juvenil de tecnificació de raspall de 2017: 
- Marcos Aielo Rugat - Jordi Sumacàrcer - Albert el Genovés – 25 - Nicolás Navarrés - Raimon la Llosa de Ranes - Julio Càrcer - 15
- Vicent Xeraco - Javi Oliva - Blai Oliva – 25 - Jordi Dénia - Blai Xàtiva - Murcianet Villanueva de Castelló - 20
- Ramón Sumacàrcer - Saúl Muro Alcoi - Marc el Genovés – 15 - Cristian Chella - Aarón Lloc Nou Fenollet - Jonathan Carlet - 25
Aquesta setmana es disputara la segona i tercera jornada de la primera fase en els trinquets de la Llosa de Ranes i Xeraco.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando