Es Noticia
La Pobla de Vallbona torna a regnar a l'Autonòmic de Frontó Parelles

La Pobla de Vallbona torna a regnar a l'Autonòmic de Frontó Parelles

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
La Pobla de Vallbona tornà a guanyar l'Autonòmic de Frontó per Parelles.
La Pobla de Vallbona tornà a guanyar l'Autonòmic de Frontó per Parelles.

El club de pilota El Racó de La pobla de Vallbona sumava en la vesprada d’ahir un nou títol de la màxima categoria de l’Autonòmic de Frontó per parelles, i ja en van cinc. A més, en este cas, la formació de Pasqual i Moro, repetien parella enguany amb la molt difícil tasca de defendre el títol que ja aconseguien ells mateixos en l’edició de 2016, i així van fer al magnífic frontó de Massalfassar.

La final, que havia de ser suspessa fa deu dies per les inclemències meteorològiques, es reprenia ahir a les 19.30 hores amb un marcador de 2 a 0 per als que anaven de roig, els de La Pobla de Vallbona, que s’enfrentaven a Cheste A, parella formada pel veterà Adrián de Museros i Alejandro de Paterna. Ens trobavem davant quatre grans campions del frontó valencià, entre tots ells sumen ja un bon grapat de títols, són, en definitiva, la referència actual d’aquesta especialitat. La final arrancava amb el clàssic só de la dolçaina i el tabalet, i amb els alumnes de l’escola de pilota de Massalfassar que eixien en la presentació acompanyant als quatre protagonistes de la vesprada. Després dels prolegòmens incials, Pasqual donava el tret d’eixida amb el primer traure. La partida, després de la igualada a 12, anava pràcticament sempre amb la mateixa diferència amb els de roig per davant 3 ó 4 punts. Va estar una final lluitada de tú a tú amb quinzes llargs on destacava la potència de Moro, que durant quasi tota la partida anava sent contrarrestada per la tècnica d’Adrián de Museros. Anaven aguantant els de Cheste però sempre un poc per baix en el marcador. Va ser al tram final de la partida quan els de La Pobla és distanciaren un poc més en el marcador, guanyant la final per un resultat de 41 a 32.
Carles Fontestad, alcalde de Massalfassar, Cristina Civera, alcaldessa de Museros, Josep Vicent Garcia, alcalde de La Pobla de Vallbona, Joan Morant, regidor d’esports de Massalfassar, Paco Cabanes “Genovés” i Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota, eren els encarregats de lliurar els trofeus d’aquesta gran final que tanca una exitosa edició en este 2017.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando