Es Noticia
Les escoles més destacades de 2016-2017 dels JECV estaran en el "XXVI Dia de la Pilota"

Les escoles més destacades de 2016-2017 dels JECV estaran en el "XXVI Dia de la Pilota"

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
En total estaran representades 35 escoles.
En total estaran representades 35 escoles.

Dins del programa de el “XXVI Dia de la Pilota Valenciana” que se celebrarà el diumenge 24 de setembre, en la plaça de l’Ajuntament de València hi ha un lloc molt destacat per a les principals promeses del nostre esport autòcton. Es lliuraran els trofeus (als tres primers classificats) als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels “XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en les diferents modalitats; one wall, frontó valencià, galotxa, galotxetes, raspall, llargues i escala i corda, a partir de les 10:00 hores, en la sala de cristall de l’Ajuntament de València.

 
En total estaran representades 35 escoles (22 escoles de la província de València, 10 escoles de la província d’Alacant i 3 escoles de la província de Castelló) en aquest lliurament de trofeus, on acudiran acompanyats dels seus monitors, familiars:  - Agost - Alcàntera-Càrcer  - Bellreguard - Beniarbeig-El Verger - Benidorm - Beniparrell - El Campello - El Puig  - Godelleta - Genovés  - Laguar - Massamagrell  - Meliana - Moixent - Montserrat  - Muro Alcoi - Oliva  - Onda - Ondara - Orba - Pedreguer  - Piles - Pobla Vallbona - Sella - Sueca - Valencia- Borbotó - Valencia –CEIP Rodríguez Fornos - Valencia-CEIP Tomás de Montañana - Valencia-CEIP Santa Teresa  - Valencia-IES Font Sant Lluís - Valencia –IES Maritim - Valencia- IES Patraix - Vila-real - Vinalesa - Xilxes
Destaquen les escoles de la Marina Alta que un any més seran les entitats esportives que més trofeus alcen. Beniarbeig-El Verger i Ondara, arreplegaran 9 i 8 trofeus Autonòmics pels seus diferents equips. També han destacat aquesta temporada les escoles de Alcàntera-Càrcer, Montserrat, Sella i Vinalesa han aconseguit 5 trofeus respectivament. Aquesta temporada debutaran en el lliurament dels JECV les escoles de Bellreguard i Muro Alcoi, dos escoles que a poc a poc es van col·locant entre les de major tradició. Els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana són el principal viver del nostre esport autòcton ja que són les competicions on s’inicien tots els xiquets i xiquetes a enamorar-se de la modalitat que practiquen.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando