Es Noticia
Comença del Trofeu Diputació de València de frontó

Comença del Trofeu Diputació de València de frontó

DMQ
Foto autor
ElDesmarque

Este dissabte dia 12 comença l'edició número dotze del Trofeu Diputació de València de frontó, torneig en el qual les primeres figures del trinquet abandonen durant uns dies el seu hàbitat natural per a jugar amb els pilotaris més reputats de les competicions oficials d'esta disciplina.

El format de competició és similar al de les últimes edicions. Hi participaran 6 parelles que representaran a altres tants municipis, que seran distribuïdes en dos grups de tres per a la disputa de la fase regular. Una vegada concloses les sis partides programades, les dues formacions amb millor puntuació accediran a la final, confrontació que serà inèdita en tractar-se de contendents de grups diferents.  La jornada inaugural tindrà lloc en el Frontó Municipal de Museros on l'equip local de Moltó i Adrián de Museros s'enfrontarà al representatiu d'Almussafes amb De la Vega i Adrián de Quart de Poblet (19.00 hores). Estes parelles participen en el Grup A.  La configuració dels equips i la seua distribució en els grups és la següent:  GRUP A Ajuntament de Museros: Moltó i Adrián de Museros Ajuntament d'Almussafes: De la Vega i Adrián de Quart Ajuntament de Xest: Pere Roc II i Pasqual de la Pobla.  GRUP B Ajuntament de Paterna: Moro i Àlex. Ajuntament de Vinalesa: Puchol II i Roberto. Ajuntament de Dénia: Genovés II i Carlos de Massalfassar

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando