Es Noticia
El Trofeu Diputació de Castelló espera al guanyador

El Trofeu Diputació de Castelló espera al guanyador

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Un moment de la presentació.
Un moment de la presentació.

El trinquet de Vila-real acollirà divendres que ve la final del IX Trofeu Diputació de Castelló en la modalitat d'escala i corda. Els aspirants al títol són Marc, Pere i Bueno així com Pablo de Borriol, Javi i Carlos.

La partida s'ha presentat este dimecres en la seu de la institució provincial. L'acte ha estat presidit pel diputat d'Esports, Luis Martínez, qui ha manifestat que “este trofeu fa més visible el nostre suport a la pilota, que es desenvolupa en diferents àmbits. En estos anys hi ha hagut alts i baixos però mai hem deixat de costat al nostre esport. Ara hem aconseguit la velocitat de creuer”, ha dit.
Tot seguit ha pres la paraula Pablo, que repeteix presència en la final per segon any consecutiu. “Esta vegada espere guanyar. El Trofeu Diputació de Castelló és per a mi la cita més important de la temporada i m'he preparat a consciència”, ha assenyalat. A més, el de Borriol ha agraït a la Diputació el suport que rep des dels seus inicis com pilotari.
Però Marc, que també ha participat en l'acte, ha deixat clar al seu rival que haurà d'emprar-se a fons per a proclamar-se campió. “Per a nosaltres també és un torneig important i tenim un gran equip. Anem a pel títol”, comentava.
Un altre dels ponents ha sigut Pepe Mezquita, gestor del trinquet de Vila-real. El que va ser primeríssima figura ha destacat el potencial dels dos equips. “Han eliminat a Puchol II i a Soro III, el número u i el dos de la pilota. Es tracta de trios molt potents”, manifestava. Quant als pronòstics, el trinqueter creu que la ‘càtedra’ li atorgarà el favoritisme a Marc, Pere i Bueno, “per la trajectòria que Marc té a Castelló. Però si succeeix, serà per molt poc marge perquè Pablo, si està bé, rendeix fenomenal a Vila-real. I ara ho està. A més juga amb un número u com Javi”, afegia
En representació de l'organització del torneig han estat Pedro López i Alfredo Hernando ‘Fredi’. Tots dos han agraït la implicació de la Diputació de Castelló i han destacat el nivell dels equips.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando