Es Noticia
La gran final del IX Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda es juga a Vila-Real

La gran final del IX Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda es juga a Vila-Real

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Pablo de Borriol en acció.
Pablo de Borriol en acció.

El trinquet Salvador Sagols de Vila-real acollirà aquesta vesprada de divendres a partir de les 18:30 hores la gran final del IX Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda 2017. El duel decisiu enfrontarà al trio roig representatiu de l’Ajuntament de Borriol integrat per Pablo de Borriol, Javi i Hèctor II front a la formació blava que representarà a l’Ajuntament de Castelló de la Plana i estarà composta per Marc, Pere i Bueno.

Es tracta d’una gran partida on mesuraran les seus forces dos trios molt compensats i en la qual no hi ha a priori cap equip favorit. Cal destacar que per a Pablo de Borriol serà un duel especial, ja que tindrà l’opció de sobreposar-se a la derrota que va sofrir en la final de la passada edició del Diputació de Castelló, en la qual jugant acompanyat de Jesús i Bueno van caure en la gran final disputada al trinquet de Borriana pel resultat de 35 per 60 front a la parella de Soro III i Nacho.
Els dos equips arriben a la final amb la confiança pels núvols desprès d’haver protagonitzat unes grans semifinals. En el cas del trio liderat per Pablo de Borriol, van signar una magnifica actuació en la primera semifinal fet que els va permetre superar amb contundència a la parella de Soro III i Santi pel resultat de 60 per 35 que demostra la superioritat del trio. Aquesta primera semifinal es va disputar al trinquet de Borriol, fet que va aprofitar l’escaleter del trio per demostrar el seu potencial davant dels seus paisans que el van animar en tot moment.

Marc, Pere i Bueno 

Pel que fa als seus adversaris en la gran final, Marc, Pere i Bueno van superar el dilluns al trinquet de Borriana a la parella de Puchol II i Nacho. Va ser una partida de contrastos, ja que en el primer tram la parella es va demostrar totalment superior aconseguint un còmode avantatge, 40 per 25. Però, seguidament es va produir la reacció del trio que va entrar en joc i va anar sumant jocs per aconseguir una gran remuntada, situant el 60 per 45 final en l’electrònic del Baptistes Viñes. L’esforç de la partida va passar factura a la parella, mentre que el trio es va saber acoblar millor a les exigències del duel.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando