Es Noticia
Marc, Pere i Bueno guanyen el Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda

Marc, Pere i Bueno guanyen el Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Marc, Pere i Bueno durant l'entrega de trofeus del Diputació de Castelló (Foto: L. Ramos)
Marc, Pere i Bueno durant l'entrega de trofeus del Diputació de Castelló (Foto: L. Ramos)

La final del IX Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda disputada el passat divendres al trinquet de Vila-real es va resoldre per la via rapida degut a la superioritat del trio de Marc, Pere i Bueno front a la formació de Pablo de Borriol, Javi i Carlos.

El resultat final de 60 per 30 reflexa la comoditat amb la qual la formació roja es va emportar el títol de grans campions. La partida va estar marcada pel bon inici del trio de Marc, que van estar molt encertats i van aconseguir un avantatge de tres jocs, 30 per 15.
La formació capitanejada per Pablo de Borriol va intentar recuperar-se d’aquest mal inici de partida, però en cap moment ho van poder aconseguir, inclús l’avantatge dels rojos va anar augmentat a mesura que avançava la confrontació: 35-20, 45-20, 50-25, 50-30 i el final 60-30.
Amb aquesta derrota, Pablo de Borriol es queda novament a les portes d’aconseguir el seu primer Trofeu Diputació de Castelló, que també suposaria el seu primer títol oficial com a jugador professional. Per contra, els integrants del trio sumen al seu palmarès el seu primer Trofeu Diputació de Castelló, inclús per a Bueno suposa l’estrena del seu palmarès com a jugador professional.
Ha presidit l’entrega de trofeus, el diputat d’esports de la Diputació de Castelló, Lluís Martinez, acompanyat de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vila-real, Silvia Gómez, i el regidor de tradicions de l’Ajuntament de Vila-real, Santi Cortells.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando