Pilota Valenciana | XII Trofeu de Frontó President Diputació de València 2017
Secciones

Puchol II i Roberto completen la gran final del Trofeu President Diputació de València de Frontó

Roberto en acció.

La fase de classificació del XII Trofeu de Frontó President Diputació de València 2017 va acabar ahir diumenge al frontó de Vinalesa amb l’última partida del grup B, que va enfrontar a la formació local de Puchol II i Roberto front a l’equip representatiu de l’Ajuntament de Dénia integrat per Genovés II i Carlos de Massalfassar. 

La victòria va caure del costat de la parella blava de Genovés II i Carlos per un ajustat 41 per 37. A pesar d’això, Puchol II i Roberto degut al seu millor coeficient de tantos a favor i en contra, s’han classificat com a primers de grup per a la gran final on ja els esperava la parella de Cheste formada per Pere Roc II i Pasqual.
La partida a Vinalesa va ser molt bona, amb jugades de mèrit per banda dels quatre pilotaris, això sí, cal destacar que Puchol II i Roberto jugaven amb la serenitat de saber que una derrota, sempre i quan arribaren a 29 punts també els bastava per classificar-se per a la final. 
El frontó d’Almussafes acollirà aquest pròxim diumenge dia 17 de Setembre a partir de les 12:00 hores la gran final del torneig. Les entrades tindran un preu de 5€ i es podran adquirir en la seu de la Federació de Pilota Valenciana a partir del dimecres o en taquilla en el propi frontó d’Almussafes el mateix dia de la partida.

Un contenido de:
ElDesmarque

Lunes, 11 de septiembre de 2017. 10:07
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *