Es Noticia
José Salvador de Quart de les Valls campió del sub-23 d'escala i corda

José Salvador de Quart de les Valls campió del sub-23 d'escala i corda

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Finalistes del sub-23 de raspall, amb autoritats
Finalistes del sub-23 de raspall, amb autoritats

Per segona vegada el trinquet Batiste Viñes de Borriana va ser seu de les finals de tecnificació individual. Les finals del sub-23 van animar les graderies del recinte de la província de Castelló, que va gaudir d’una bona entrada per a presenciar les finals de les promeses de la modalitat. La gran final va ser espectacular, i només es va poder decidir després de quasi dos hores de dura baralla i després de la igualada a 55, i una gran remuntada de José Salvador de Quart de les Valls, que es doctora en una gran competició de tecnificació aconseguint un gran triomf davant Carlos de Massalfassar.

Els dos jugadors van jugar una gran partida amb quinzes espectaculars, molt llargs, jugant pilotes de vertaders professionals i entrant a l’aire per a tractar de guanyar l’avantatge al seu rival. Durant els primers jocs de la partida els dos jugadors van guanyar el dau, però Carlos va aconseguir trencar un joc des del rest que li donava cert avantatge en el marcador i així s’arriba al 55 a 45, després de més d’una hora i mitja de partida.
La condició física va ser fonamental en aquesta gran final, i en el tram final José Salvador va arribar un poc més fresc que Carlos, i només a partir d’ací va poder doblegar al jugador de “l´Horta Nord”, que va començar a notar el gran desgast de la final, i el jugador dels Valls va ser capaç de guanyar els últims tres jocs de la final, per a tancar aquest gran títol davant el nombrós públic que es va desplaçar de les Valls per a animar-lo a Borriana. Amb aquesta victòria José Salvador aconsegueix el seu primer gran títol de tecnificació i li permetrà disputar la competició professional individual, davant els millors jugadors de la modalitat. Prèviament es disputa la final per la tercera plaça, que va enfrontar a Martí I de Moncada davant Sergi d’Agost, partida que va guanyar el jugador de València per 60 a 45. Martí I, va demostrar la seua major experiència i pegada en aquesta modalitat davant Sergi, revelació aquesta temporada en el sub-23.
Van lliurar els trofeus el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, Vicent Granel, regidor d’esports de Borriana i Vicent Aparisi, regidor de Serveis Públics de Borriana.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando