Pilota Valenciana | Galotxa | Edicom
Secciones

Montserrat, Massalfassar i Borbotó, al capdavant de l'Edicom de Galotxa

L'ascendit Meliana encara no s'ha acoplat a primera

Després de dues jornades, els equips més en forma encapçalen els grups de la máxima categoría del XXXI Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

En el grup A el Lanzadera Montserrat va aconseguir una important victoria en el carrer de Beniparrell. El 55 a 70 final deixava un punt per a l’equip de casa, i dos més per als visitants que els situen en el primer lloc de la classificació, amb 5 punts al seu caseller, per 4 que suma l’Ajuntament de Beniparrell i 3 el Quart de les Valls, que aquesta semana guanyava amb facilitat al Foios.
Massalfassar i Borbotó empaten en el primer lloc del grup B, amb un total de 6 punts. Els de la pedanía de Valencia derrotaven al jove equip de Meliana a domicili, 30 per 70, mentre que l’Electrofassar Massalfassar aconseguí el mateix en el carrer d’Alfarp, on els de la Ribera acusaven les baixes de Pau i Miguel, i només aconseguien aplegar a 35.
Ja en la categoria juvenil els finalistes de la passada edició, Beniparrell i Meliana, encapçalen els dos grups del campionat per davant de Montserrat i Marquesat, altres dos forts equips que presenten enguany la seua candidatura al triomf.
El Massalfassar D manté el liderat en la primera categoría de trinquet, gràcies a haver puntuat en la seua visita a Algimia d’Alfara, sumant un total de 4 punts. Amb un punt menys están empatats Riba-roja A i Alfara de la Baronia, tot i comptar amb una partida menys.
 
 

Un contenido de:
ElDesmarque

Martes, 12 de septiembre de 2017. 10:31
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *