Es Noticia
El vigent campió de l’Individual inicia la seua defensa del títol a Vilamarxant

El vigent campió de l’Individual inicia la seua defensa del títol a Vilamarxant

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Arriba la part més interesant de la competició.
Arriba la part més interesant de la competició.

Miguel de Petrer és el primer semifinalista del XXXII Individual Professional Bankia d’Escala i Corda – Trofeu President de la Generalitat Valenciana, al superar ahir al trinquet de Massamagrell a Fageca pel resultat de 60 per 50. 

El duel de quarts de final es va iniciar sumant els dos jugadors de forma alternativa. Els dos primers jocs van caure des del rest, però a continuació la confrontació es va convertir en dauera. A mesura que avançava el duel els intercanvis es van fer més llarg i la partida va aumentar en qualitat.
El moment clau del duel es va produir amb 45 per 50 a favor de Fageca, en aquest joc el de València va tindre val en dos ocasions per passar al dau amb 55 per 45, però no va poder aprofitar l’oportunitat. Finalment, Miguel va traure la seua millor versió, la de campió del mà a mà l’any 2010, jugant a l’aire, creuant la pilota i buscant la galeria. El de Petrer s’enfrontarà en semifinals al vencedor de l’eliminatòria entre Soro III i Bueno. 
La ronda de quarts de final continuarà aquesta vesprada a partir de les 18:00 hores al trinquet de Vilamarxant amb el debut del vigent campió, Puchol II. El seu adversari serà Pere Roc II, un dels escaleters amb més èxits en la present temporada.
Es tracta d’un duel de poder a poder, amb dos pilotaris en estat de gràcia, en el qual el de Vinalesa voldrà mantenir la seua hegemonia, mentre que el de Benidorm buscarà donar la sorpresa per a completar una temporada brillant, a més arriba en un gran moment de forma com demostra el 60 per 25 de la primera fase front a Giner.
Els quarts de final es completaran el dissabte i el diumenge als trinquets de Pelayo i Sueca respectivament. A partir de les 18:00 hores, al cap i casal, es disputarà l’eliminatòria entre Marc i Genovés II mentre que la ronda de quarts de final finalitzarà al trinquet de Sueca a partir de les 18:00 hores, amb la confrontació entre Soro III i Bueno. 

Les semifinals seran les següents:

- 20/10 – Vila-real – Guanyador Soro III i Bueno contra Miguel
- 22/10 – Guadassuar – Guanyador Puchol II i Pere Roc II contra Guanyador Genovés II i Marc

La Llosa de Ranes tret d’eixida dels quarts de final de l’Individual Bankia de Raspall

D'altra banda, Marrahí front a Seve serà l’eliminatòria que obrirà els quarts de final de la trenta una edició de l’Individual Professional de Raspall, demà dissabte a partir de les 18:30 hores al trinquet de la Llosa de Ranes. 
Es tracta d’un duel que enfrontarà al campió de l’edició del 2014 front a la revelació del torneig, el campió de l’Individual Sub-23 de Raspall, Seve de Villanueva de Castellón. Per a Marrahí serà la primera partida del mà a mà en l’Individual Professional, desprès de la victoria en la gran final del 2014, ja que es va perdre per lesió les últimes dos edicions. Mentre que per a Seve serà la seua quarta partida en el torneig, ja que en la fase prèvia va guanyar a Néstor per 25 a 10, a Dorin per 25 a 15 i a Canari per idèntic marcador, 25 per 15. A més en la primera fase es va desfer de Guille per un contundent 25 per 5.
 
La ronda de quarts de final continuarà el diumenge al trinquet de Bellreguard amb una intensa doble jornada de competició, en la qual debutaran en el torneig els dos finalistes  de la passada edició. A partir de les 17:00 hores, entraran en acció en les lloses del trinquet dos jugadors de Genovés, Sergio i Miravalles. El segon plat de la vesprada serà el duel que mesurarà al vigent campió, Moltó front a Guadi. Dos partides que a priori tenen un clar favorit, però sempre es pot produir la sorpresa.
 
La fase de quarts es tancarà el dilluns al trinquet de Xeraco amb la confrontació entre Ian de Senyera i Josep de Xeraco. Per a Ian suposarà el seu debut en la present edició del mà a mà, mentre que Josep ha superat a tres rivals, demostrant un estat de forma sensacional.
 
Els quatre victoriosos d’aquests creuaments jugaran les semifinals del torneig, que seran les següents:
- 20/10 – Piles – Guanyador Sergio vs Miravalles contra Guanyador Ian vs Josep
- 27/10 – Genovés Guanyador Marrahí vs Seve contra Guanyador Moltó vs Guadi
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando