Es Noticia
El trinquet de Pelayo gaudira del millor raspall femení este divendres

El trinquet de Pelayo gaudira del millor raspall femení este divendres

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Victoria de València, una de les jugadores més completes del nostre esport.
Victoria de València, una de les jugadores més completes del nostre esport.

Les millors jugadores d’aquesta temporada disputaran aquest divendres en el trinquet del Cap i Casal, les finals de l’III Individual de raspall sub-18 i sub-23. Estaran presents huit jugadores dels clubs de Bicorp, Rafelbunyol, Borbotó, Beniparrell, Montserrat i Oliva.

Aquesta temporada han participat 30 jugadores procedents de 12 clubs: Montserrat, Tavernes Blanques, Borbotó, Alquería de Asnar, Beniparrell, Meliana, Beniarbeig, Moixent, Rafelbunyol, Laguar, Oliva i Bicorp, de les quals 18 jugadores van participar en el sub-18 i 12 jugadores en el sub-23, sent l’edició que més jugadores han participat en aquestes primeres edicions. Els clubs de Beniparrell i Borbotó han sigut els que més jugadores han jugat aquesta temporada. Les grans protagonistes començaran a jugar a partir de les 17 hores.
Les jugadores del sub-23 obriran la jornada de finals. La final per la tercera plaça la disputaran Anabel de Tavernes Blanques contra Claudia de Tavernes de la Valldigna. Les dos jugadores han completat una gran competició, la jugadora de “l´Horta Nord”, estava brillant a gran nivell, eliminant a la campiona de 2016, Myriam d´Alquería d´Asnar en quarts de final però una xicoteta lesió en un dels seus dits de la mà dreta i el bon fer de la seua rival en les semifinals l´apearen de la gran final. Pel que lluitara per ser tercera novament com ja aconseguira en 2015 i 2016. Claudia de Tavernes de la Valldigna ha sigut la revelació de la present edició, i ha arribat a les finals jugant des de la primera ronda, en la seua primera participació en aquestes competicions. En la gran final s’enfrontaran les dos millors jugadores, Noelia de Beniparrell, subcampiona de la categoria en 2016 i que enguany tractara de ser campiona individual per primera vegada davant Andrea de Montserrat, subcampiona d’aquesta categoria en 2015. Les dos han disputat les seues semifinals a gran nivell i arriben en molt bon moment de forma a la gran final del sub-23.

Després sub-18

A partir de les 18:45 hores, començaran les finals del sub-18 de raspall. En la final per la tercera plaça s’enfronten Amparo de Moncada i Aida de Moixent, dos jugadores molt tècniques i que opten a ser terceres en aquestes competicions per primera vegada. Les dos pertanyen a la mateixa escola, Borbotó, per la qual cosa serà un duel entre companyes d’entrenament i equip. La gran final del sub-18, la disputen les dos jugadores que aquesta temporada estan demostrant que estan a millor nivell de competició, Victoria de València i Mar de Bicorp. Les dos han aconseguit en 2017, l’Autonòmic de clubs de raspall i la Supercopa de clubs de raspall, en primera categoria jugant juntes.
Mar va ser campiona de l’Individual sub-18 de raspall en 2016 i tercera en 2015. Per la seua banda Victoria de València, va ser tercera en 2016 en aquesta categoria. Victoria pot desbancar a Mar en una gran final per primera vegada, encara que haurà de jugar de forma magistral per a superar a la número u del raspall femení. En aquests moments les competicions femenines compten amb la col.laboració de la Diputació de València i de Caixa Popular, dos entitats molt sensibles amb la promoció del nostre esport autòcton. El divendres en el trinquet de Pelayo podrem disfrutar de la gran festa del raspall femení.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando