Es Noticia
Les finals femenines dels JECV d´One Wall es disputen a Massamagrell

Les finals femenines dels JECV d´One Wall es disputen a Massamagrell

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Quasi 100 esportistes de 25 escoles que jugaran més de 200 partides
Quasi 100 esportistes de 25 escoles que jugaran més de 200 partides

Diumenge 12 de novembre, a partir de les 9 hores, es viurà una gran festa de la pilota femenina en el poliesportiu de la localitat de “l´Horta Nord”. Quasi 100 esportistes de 25 escoles que jugaran més de 200 partides en una gran jornada de promoció.

Les xiques cada vegada juguen més al nostre esport autòcton i ja són habituals en les competicions Autonòmiques, tecnificació i en els JECV. Les primeres finals femenines dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana es jugaran demà diumenge amb la fase final d´One Wall individual, on participaran prop de 100 esportistes de 25 escoles (Alcàsser, Alfara d’Algímia, Alfàs del Pi, Algímia d’Alfara, Alquería de la Comtessa, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Borbotó, Castelló de la Plana, Faura, Favara, Gata de Gorgos, Godelleta, Marquesat, Massalfassar, Meliana, Moixent, Nàquera, Oliva-CEIP Santa Anna, Sella, Tavernes Blanques, València-CEIP Rodríguez Fornos, València-IES Patraix, València-CEIP Tomás de Montañana, Vall de Laguar). Després de la gran festa que es va viure ahir en el trinquet de Pelayo, amb partides espectaculars, on es va poder veure a jugadores de gran qualitat i que s’esforcen per gaudir i ser les millors del nostre esport autòcton, demà tindrem l’oportunitat de descobrir a moltes més xiquetes que algun dia disputaran aquestes competicions sent la referències de les més joves però sobretot gaudint de practicar el seu esport junt a les seues companyes, amigues,..
A partir de les 9 hores començarà la fase final de les alevines, a les 10 hores, la fase final de les benjamines, a les 11 hores es realitzara una gran foto de família. Les infantils jugaran a partir de les 11 hores, mentre que les cadets i juvenils jugaran a partir de les 12 hores. Les finals es disputaran a partir de les 13 hores. Paral·lelament es realitzara una trobada de raspall amb les xiquetes que no passen a les finals perquè seguisquen divertint-se i practicant el raspall al costat de les companyes d’altres escoles. En total es disputaran més de 200 partides en una gran jornada de promoció.
Els xics jugaran la fase final el diumenge 19 de novembre també a Massamagrell, amb la participació de més de 100 pilotaris.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando